Julejam og quiz

I samarbejde med Slagelse Musikskole inviterer Slagelse Musikhus og Badeanstalten til den legendariske Onsdagsjam.

Det er tilmed årets sidste jam, så den skal ha’ en over julesokken! Denne aften byder på:

  • Åben scene
  • Fri entré
  • Julequiz med gode præmier
  • Kåring af årets marcipangris (vores stolte juletradition!)
  • Juledrinks

Jam er et fedt uformelt udgangspunkt og mødested for unge fra nær og fjern. Du er velkommen, som du er, og der er rig mulighed for at møde nye og gamle venner.

Men pas på! Man kan mildest talt blive afhængig af jamaftenerne. Om du spiller eller ej, så fanger stemningen og løssluppenheden dig. For at imødekomme jer, der vil hygge og høre dejlig musik uden nødvendigvis selv at svinge bassen, så er vores jamvært Albert nu også blevet nyerklæret quizmaster. Og vi er så glade for den store tilstrømning til 2023’s quiz og jams.

Som altid kan du prøve scenen af – den kan bære det hele – og møde nye musikalske legekammerater. Vi mødes en masse unge, og det gør intet om du er ny eller øvet. Alle fejl klappes væk af det støttende publikum. Du må også gerne bare ligge, sidde, hænge ud og lytte. Luftguitar er også tilladt. Baren er åben med jampriser, så der er god mulighed for, at alle kan sk(r)åle med

Og så får man tilmed en gratis øl, vand eller sodavand i baren, når man har været på scenen.

Stig laver lyd hele aftenen, Freja skænker bag baren, og Jam-værterne er Musikskolens Anders og førnævnte Albert, og de vil MEGET gerne spille med, hvis det skulle være… Eller invitere til fællessang!

Vil du være med?

Det er ikke altid, at vi kan klare det hele selv. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at være frivillig og give en hjælpende hånd engang i mellem. Det kan bl.a. være med at bære/pille udstyr ned, styre teknikken, lære at lave lys eller holde barens haner kørende.

Lyder det som noget for dig – som frivillig eller deltager? Mulighederne er mange!

Send os en mail på frsve@slagelsemusikhus.dk, mød op, deltag i Facebook-begivenheden på Slagelse Musikhus og Badeanstaltens FB eller meld dig ind i Facebookgruppen “Onsdagsjam på Baderen”.

Tags:

Praktiske oplysninger

6. december 2023 kl. 19.30
19:00
Sdr. Stationsvej 3-5