NY STRØM præsenterer: ARES & ISABELLA SANTI

NY STRØM præsenterer: er en ‘bandstafet’, hvor unge lokale bands udpeger hinanden til at spille på byens professionelle klubscene, Badeanstalten, 2 x årligt.

De seneste ‘nystrømmere’, Dronning & Sigrid Black, der gav koncert på Badeanstalten i november ’19, har nøje valgt ISABELLA SANTI & ARES til at videreføre NY STRØM-faklen og dermed spille på Badeanstalten d. 11. september 2020.

ISABELLA SANTI : Velkommen indenfor i mylderet af tanker. Der roder. Men det gør der nok i alle teenagehjerner. Og det er ikke en undtagelse for 18-årige sanger, sangskriver og komponist, Isabella Santi, der bruger musikken som en trøstende hånd. Når hele lortet vælter, er der kun én ting at gøre, og det er at sætte sig ved klaveret og lade tankerne føre an. Musikken tager dig med gennem kærlighedens mange komplikationer, men også opgøret med det perfekte. Over fine melodier og hudløst ærlige tekster, væver Isabella Santi lytteren ind i et stærkt og melodisk pop-univers, som vi i NY STRØM-holdet er super stolte af at kunne præsentere på Baderen dette efterår. Isabella Santi har taget sit band med, der består af dygtige unge musikere fra Slagelse-området.

ARES: ARES er en elektronisk popduo fra København, der består af Line Mortensen og Louise Andersen. Gruppen blev dannet i 2016, og har indtil nu brugt tiden på at finde sin plads på den danske musikscene. Musikken kombinerer den melankolske pop med catchy og simple melodier. Med inspiration fra kunstnere som bl.a. Lorde, Tove Lo, og Kwamie Liv udforsker ARES de mørkere sider af poppens univers.

ARES udgivelser og øvrige scener: 

I november 2018 udgav ARES deres første EP ‘Lost’. Inden udgivelsen af EP’en delte ARES tre singler, ’Strangers’, ’Lost My Mind’ og ’All I See’ , der alle skaffede duoen en masse positiv omtale på både danske og internationale musikblogs. De sidste to singler, ”Lost My Mind” og ”All I See”, blev også sat i rotation på Uniradioen, hvor duoen også var inde og blive interviewet omkring hele projektet og den nyudgivne EP. Singlerne er også blevet fremhævet af playliste-kuratorerne fra New Nordic Indie og i musik-appen Limelight. ”All I See” landede ARES en plads på den populære ”Hej Søster”- playliste på Spotify, der kurateres af Fallulah, og som har fokus på at fremhæve de mest lovende kvindelige artister. Samtidig blev ARES også fremhævet som ”Ugens Upcoming” af musikbloggen Bands of Tomorrow. I 2019 var ARES at finde i GAFFA, hvor de blev udvalgt som ét ud af fire navne til Gaffas månedlige ‘Hold øje med’-sektion, hvor de anbefaler acts, som man skal holde øje med.

I sommeren 2019 har ARES givet koncert i blandt andet Pumpehusets Byhave, hvor de blev udvalgt af Bands of Tomorrow til en af musikbloggens ‘Uimodståelige’-koncerter. Derudover spillede de til ARTEM festival i Huset-KBH og senest som support for både Fallulah på Gimle og den engelske duo IDER i Vega. Duoen har arbejdet på nyt materiale i foråret 2020 og i maj udkom singlen “Burn”, der hurtigt kom både til Tyskland, Portugal og UK.

2020 bød for ARES, før COVID-19 satte en kæp i hjulet på livemusikken, blandt andet på Blossom Festival samt supporttjans for ELBA. I efteråret står den på Slagelse, NY STRØM præsenterer:, for faktisk er der en del rødder slået i ARES i Slagelse. Line er nemlig født og opvokset i Skælskør, har gået på Skælskør Musikskole og på Musiklinjen på Slagelse Gymnasium.

Den stødt voksende NY STRØM-familie består allerede af:
A Man From Jupiter, REHN, Vincens, BAD FUEL, Andreas Larsen, henfald, Ea Wim, Opland, New Prophet, Unsealed, Majimare, Dwonji, MOB WAR, Sannerud, Anderea B Project, Skuggi Spila, The Sauna Deer & Shivu.

COVID-19 Retningslinjer: 

Der er 48 siddepladser på Badeanstalten. Da der er fri entré til NY STRØM Præsenterer: opfordrer vi til, at publikum kommer i god tid. Hvis vi rammer max antal gæster, må vi desværre afvise resten i døren. Vi glæder os til at se jer!

Praktiske oplysninger

11. september 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5