NY STRØM præsenterer: ARES & ISABELLA SANTI

NY STRØM præsenterer: er en ‘bandstafet’, hvor unge lokale bands udpeger hinanden til at spille på byens professionelle klubscene, Badeanstalten, 2 x årligt. De sidste ‘nystrømmere’, Dronning & Sigrid Black, der gav koncert på Badeanstalten i november ’19, har nøje valgt ISABELLA SANTI & ARES til at videreføre NY STRØM-faklen og dermed spille på Badeanstalten d. 13. marts 2020

🔺 ISABELLA SANTI 🔺
Velkommen indenfor i mylderet af tanker. Der roder. Men det gør der nok i alle teenagehjerner.
Og det er ikke en undtagelse for 18-årige sanger, sangskriver og komponist, Isabella Santi, der bruger musikken som en trøstende hånd. Når hele lortet vælter, er der kun én ting at gøre, og det er at sætte sig ved klaveret og lade tankerne føre an.
Musikken tager dig med gennem kærlighedens mange komplikationer, men også opgøret med det perfekte.
Over fine melodier og hudløst ærlige tekster, væver Isabella Santi lytteren ind i et stærkt og melodisk pop-univers, som vi i NY STRØM-holdet er super stolte af at kunne præsentere på Baderen.

🔺ARES 🔺
ARES er en elektronisk popduo fra København, som består af Line Mortensen og Louise Andersen. Gruppen blev dannet i 2016, og har indtil nu brugt tiden på at finde sin plads på den danske musikscene. Musikken kombinerer den melankolske pop med catchy og simple melodier. Med inspiration fra kunstnere som bl.a. Lorde, Tove Lo, og Kwamie Liv udforsker ARES de mørkere sider af poppens univers.
I november 2018 udgav ARES deres første EP ‘Lost’. Inden udgivelsen af EP’en delte ARES tre singler, ’Strangers’, ’Lost My Mind’ og ’All I See’ , der alle skaffede duoen en masse positiv omtale på både danske og internationale musikblogs. De sidste to singler, ”Lost My Mind” og ”All I See”, blev også sat i rotation på Uniradioen, hvor duoen også var inde og blive interviewet omkring hele projektet og den nyudgivne EP. Singlerne er også blevet fremhævet af playliste-kuratorerne fra New Nordic Indie og i musik-appen Limelight. ”All I See” landede ARES en plads på den populære ”Hej Søster”- playliste på Spotify, der kurateres af Fallulah, og som har fokus på at fremhæve de mest lovende kvindelige artister. Samtidig blev ARES også fremhævet som ”Ugens Upcoming” af musikbloggen Bands of Tomorrow.
Den store engelske musikblog Purple Melon fremhævede også EP’en og skrev følgende om udgivelsen: ”​ARES blends catchy pop melodies and expansive alternative production. The new tracks ’Second Chances’ and ’In Need of You’ showcase the pair’s ability to craft rich, textured soundscapes.”
Senest har ARES været at finde i Gaffa, hvor de blev udvalgt som ét ud af fire navne til Gaffas månedlige ‘Hold øje med’-sektion, hvor de anbefaler acts, som man skal holde øje med i løbet af 2019. Samtidig har Universals udgivelsesplatform Spinnup valgt ARES som månedens artist i februar, og har i forbindelse med dette fremhævet duoen gennem interview og artikel på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

I sommeren 2019 har ARES givet koncert i blandt andet Pumpehusets Byhave, hvor de blev udvalgt af Bands of Tomorrow til en af musikbloggens ‘Uimodståelige’-koncerter. Derudover spillede de til ARTEM festival i Huset-KBH og senest som support for både Fallulah på Gimle og den engelske duo IDER i Vega. Duoen arbejder på nyt materiale, der forventes at blive udgivet i foråret.
2020 byder blandt andet på Blossom Festival samt supporttjans for ELBA – og selvfølgelig Slagelse, NY STRØM præsenterer:, for faktisk er der en del rødder slået i ARES i Slagelse. Line er nemlig født og opvokset i Skælskør, har gået på Skælskør Musikskole og på Musiklinjen på Slagelse Gymnasium.
___________________________________________________
🔺NY STRØM-FAMILIEN 🔺
Den stødt voksende NY STRØM-familie består allerede af:
A Man From Jupiter, REHN, Vincens, BAD FUEL, Andreas Larsen, henfald, Ea Wim, Opland, New Prophet, Unsealed, Majimare, Dwonji, MOB WAR, Sannerud, Anderea B Project, Skuggi Spila, The Sauna Deer & Shivu.

Praktiske oplysninger

13. marts 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5