Nicklas Sahl + support: Magnus Münster

Vær opmærksom på at denne koncert er rykket fra Musikhuset til Badeanstalten.

Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter! Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, dermed meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid. I år er han sågar at finde blandt deltagerne i det populære TV-program ’Toppen af Poppen’.

Til sidste års SPOT Festival i september måned var Store Sal i Musikhuset i Aarhus fyldt til bristepunktet medpublikum, og GAFFA sendte  og så hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften: ”En magtdemonstration i moderne popmusik! ”Nu tager den velkendte stemme med de store drømme på efterårsturné. Med sange som ’Four Walls’ , ’Planets’ og ’New Eyes’ samt det nyeste album ’God Save The Dream’ på sit CV, tager Nicklas Sahl igen ud på landets spillesteder.

 

Support: Magnus Münster

Magnus Münster er en ung, spirende sanger og sangskriver.

Han er endnu et ubeskrevet blad i dansk musik, men hører man bare 10 sekunder af hans stemme, tænker man, at det kun kan være et spørgsmål om tid, før hans navn er på alles læber.

Den 21-årige sanger har siden starten af gymnasiet arbejdet på at udvikle sin stemme, sangskrivning og lyd, og i efteråret skrev han under på en pladekontrakt med Warner Music.
I 2023 vil Magnus Münster invitere folk indenfor i sit musikalske univers. Det er et univers med en stor stemme, personlige tekster og iørefaldende melodier.

Tags:

Praktiske oplysninger

11. november 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5