New Things Live 2024: MALU + ALVAH + GRETA

⭐ stjernekoncert

OBS: Denne koncert er flyttet fra Badeanstalten til Musikhuset

 

NEW THINGS LIVE FULDENDER PLAKATEN MED GRETA OG ALVAH

 

Det helt friske tour-koncept, New Things Live, er endelig klar til at introducere publikum for tre ekstraordinære og nyskabende kunstnere. Det endelige lineup, bestående af MALU, Alvah og GRETA, sætter prikken over i’et på tourplakaten.

 

Gør dig klar til en nyskabende musikalsk oplevelse, når New Things Live stolt kan præsentere MALU, Alvah og GRETA på en spændingsfyldt tour gennem elleve danske byer til foråret 2024! Glæd dig til masser af frisk energi, kreativ nytænkning og frem for alt – en uovertruffen liveoplevelse. New Things Live garanterer, at du vil opleve det bedste inden for livemusik:

 

Bliv betaget af Alvah, en dynamisk kraft fra Oslo, som stormede ind på den skandinaviske musikscene i 2019 med debutsinglen “Precious Prey“. Hendes karakteristiske lyd, en fusion af art pop og R&B med rå, følelsesladede tekster, fangede straks opmærksomheden fra både fans og magasiner. Hendes debut-EP “Hindsight” blev en international sensation, og musikvideoen til førstesinglen “Molly” havde premiere i det prestigefyldte ’Wonderland Magazine UK.’

Oplev GRETA, som har sendt bølger gennem musikscenen med sin banebrydende lyd, der smelter nostalgiske toner sammen med futuristiske vibes. Hendes kunstneriske rejse er blevet beskrevet som en eksplosiv udvikling, og hendes seneste album, ‘Portals‘, som ramte gaderne i november, er allerede anerkendt som et mesterværk. Anmelderne har talt, og GAFFA belønnede albummet med en fuldskala ros med 6 ud af 6 stjerner, mens Soundvenue tildelte det imponerende 5 ud af 6 stjerner. GRETA fortsætter med at sætte nye standarder og cementerer sin position som en nyskabende kraft i musikverdenen.

Derudover kommer du til at dykke ind i MALUs fortryllende univers, hvor poppede melodier, sjælfulde toner og 00’er-R&B fornemmelser bliver vævet sammen i en magisk fortælling om identitetskamp, drømme, hjertesorg og usikkerheder. Med sine korsikanske rødder bringer MALU en organisk lyd til scenen, krydret med store armbevægelser – og attitude. Hendes sange balancerer nostalgi og aktuel friskhed, og efter at have fortryllet Lille Vega i efteråret 2023, er MALU i absolut topform.

 

Ambitionen bag New Things Live er at introducere nøje udvalgte kunstnere, der udstråler tårnhøje ambitioner og betydeligt potentiale, som de udfolder og udfordrer inden for deres respektive genrer – og dermed skaber vejen for de kommende kunstnere.

 

Se frem til en aften fyldt med dugfriske og enestående liveoplevelser.

Tags:

Praktiske oplysninger

24. februar 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3

Særlig info

Unumr. siddepladser