Nello & The Helping Hand Blues Band

I efteråret 2020 sprang Niels Nello Mogensen ud som frontman og forsanger for sit eget blues-band. Det er siden blevet til mere end 40 koncerter og begejstringen og flotte ord regner ned over orkesteret!

Med en nominering til DMA – blues live prisen i 2023.

 

Dexter Odense, Bluesnews: “Nello & the Helping Hand Blues Band var en ren åbenbaring! Alle brillerede, både sammen og som solister. Der var super stemning på scenen. Der var smil, latter, udveksling af diverse bemærkninger og god kommunikation. Her skal det bare understreges:

Gå ud og oplev Nello & the Helping Hand Blues Band, hvis du har mulighed for det, for du får dig en ordentlig én på blues-opleveren, som du nok ikke havde regnet med at få.”

 

Diverse SoMe kommentarer:

Peter Buch Odense 15/9/23: ”Super god koncert i dag! Publikum var jo faktisk tryllebundet!”

Michael Dahl-Nielsen, STARS 24/9/22: “Virkelig fed oplevelse, suveræn live performance. Måske den bedste blues koncert vi nogensinde havde haft. Og vi har haft mange…!”

Carsten Linde, Vejle 17/9/22: “For hulen en fuldfed koncert i Bygningen. Respekt for jer, flere tracks var i verdensklasse!”

Henrik Kjær 11/3/22: De allerbedste anbefalinger fra BluesHouse. Trods mere end 50 koncerter siden 2008 var vi enige om at DETTE var noget af det fineste vi havde oplevet.

Käthe Gammelby 1/10/21: Hvor var I bare gode! En fantastisk aften i Hornbæk Jazzklub!

Om musikken: “Det varierede repertoire er blues i diverse afskygninger, med flere egne kompositioner, men mange af numrene bliver leveret med et twist. Det virker og det er friskt og nyt at høre! Det gjorde koncertoplevelsen både sjov, vital og interessant. Og Niels Nello Mogensen optrådte som en både karismatisk og gennemtrængende bluessanger! – og en glimrende entertainer!”

Nello & The Helping Hand Blues Band er:

Ronni Boysen, guitar:

Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og har arbejdet fast eller på freelance basis for bl.a. Mud Morganfield (søn af Muddy Waters),

med svenske Kokomo Kings og danske Trainman Blues. Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Mads D. Andersen, trommer:

Mads turnerede som 21-årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike

Andersens band i 6 år. Siden med både danske og udenlandske kunstnere, bl. a. Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, og udenlandske Alan Haynes, Tony Vega og Kai Strauss.

Rasmus Stenholm, orgel:

En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene. Rasmus’ eksplosive, virile og virtuose spil tager folk med storm. Fast mand i Grarup Allstars.

Har arbejdet og turneret med folk som Henning Stærk, Rock Nalle, Kenn Lending, Sinne Eeg og Jesper Thilo. Tre solo udgivelser.

Niels Nello Mogensen, bas og vokal:

Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Siden 1996 og stadig fast mand hos Johnny Madsen. I dag også med Grarup Allstars som han var med til at danne. Nello har booket

og turnéret med stort set alle på de danske scener og med amerikanske blues navne som Blue Lights, Ron Hacker og Hook Herrera. Har desuden tre rock solo-albums som sanger og komponist bag sig.

Bluesnews.dk 17/9/22:

Stærkt besat var også Nello & the Helping Hand Blues Band, der uden overdrivelse kan kaldes et veritabelt allstar-orkester. Det er et rigtigt ”musiker-band” – super-instrumentalister, som virkelig byder ind med noget og kan skabe noget i fællesskab. De forstår at udnytte den plads, de får, og de leger med, når Nello tager bluesstandarderne til steder, hvor de ikke har været før. At Nello er en glimrende sanger, beviste han blandt andet i Willie Dixons ”Back door man”. Det var denne anmelders første erfaring med Nello & the Helping Hand Blues Band, men det bliver forhåbentlig ikke den sidste.

Østjydsk Avis skrev:

Sjældent har vi oplevet et band så nærværende og med en total veloplagt frontmand i form af Niels Nello Mogensen. Alt i alt en uforglemmelig og dejlig aften i BluesHouse, hvor gæsterne uden tvivl fik hvad de kom efter, nemlig en særdeles flot og velspillet LIVE koncert, leveret af nogle af Danmarks bedste musikere, som tilmed internt har den fedeste og bedste kemi imellem hinanden, noget publikum straks fornemmer og som giver den totalt afslappede og helt specielle stemning under en koncert som denne.

 

Tags:

Praktiske oplysninger

5. oktober 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumr. siddepladser.