Moonjam

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne… Men har man været til en Moonjam-koncert, så ved man, at det der opstår live, lige i dette uendelige øjeblik hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise – og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage publikum på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i deres inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse.

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang, hvor sange som “Bag de blå bjerge”, “Gennem ild og vand”, “Belisa”, “Annabella”, “Midsommernat”, “Shaida” osv. osv, blev til.
Moonjam spiller denne aften som den mere Rock’n’Roll-prægede sekstet, hvor især guitaristen Mikkel Nordsø farver lydbilledet. (Mikkel og Morten har også et ret godt greb om den musikstil de grundlagde med hedengangne Sneakers…)!

Line-up:
Mikkel Nordsø, guitar, Henriette Krogh, drums, Maibrit Olesen, vox, Bobby Ricketts, sax, Rasmus Kærså, bas/vox, Morten Kærså, vox/keys.

Praktiske oplysninger

7. februar 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser