Mike Tramp

Der findes kun én Mike Tramp. Kom og oplev hans første dansksprogede tourstart d. 15. marts på Badeanstalten!

Efter at have rejst verden tynd i over 45 år og udgivet mere end 30 albums, er Mike Tramp vendt hjem. Ikke bare til Danmark, men helt hjem til sig selv med personlige og traditionsbevidste sange på dansk, der både fortæller historien om den utrolige rejse, han selv har været på, men også helt enkelt om at være et voksent menneske, der er gammel nok til at huske jukeboxe, Jolly Cola og Gasolin’, men stadig er levende, nysgerrig og sulten på livet.

Nu vender han tilbage til Slagelse!

Han har været frontmand i verdensnavne som White Lion og Freak of Nature og han har delt scene med alle de store rockbands som AC/DC, Aerosmith, Kiss og Ozzy Osbourne for bare at nævne nogle.

Med det anmelderroste album ‘For første gang’ fra 2021 og radiohits som ‘Vejkort’, ”For første gang for altid” og ‘Min by’ viser Mike Tramp en ny og en helt nøgen og personlig side af sig selv, og det er med sange fra dette album og fra det kommende ‘Mand af en tid’, Mike Tramp nu er klar til de danske scener sammen med sit band og på sin helt egen måde.

Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen. Kendt som nomaden som ingen kan standse eller, som han selv siger; ”It’s Not A Fashion – It’s A Way Of Life”.

Tags:

Praktiske oplysninger

15. marts 2024 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser