Mike Tramp Intim Koncert

Mike Tramp Intim koncert

Kom til en helt speciel intim koncert med Mike Tramp, hvor han underholder med sange og historier fra sin fantastiske rejse i rockens verden – og som noget helt specielt for dette show, akkompagneret af keyboard ekvilibristen Lord Sebastian Groset, som vil give sangene en helt unik lyd og fylde. Her kommer du helt tæt på manden, der har indspillet mere end 30 albums og været på landevejen i mere end 40 år. Han har været frontmand i verdensnavne som White Lion og Freak of Nature og han har delt scene med alle de store rockbands som AC/DC, Aerosmith, Kiss og Ozzy Osbourne for bare at nævne nogle.

Nu med 13 solo albums bag sig i eget navn og senest det meget anmelderroste & nominerede album “Second Time Around”, der kom på gaden i 2020. Der er kun én Mike Tramp, og han er Danmarks ægte rock ’n’ roller.

Se ham her som solist med en akustisk guitar om halsen, og som noget helt nyt, akkompagneret af en pianist, og to timers sange og storytelling, som kun få kan matche.

Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen. Kendt som nomaden som ingen kan standse eller, som han selv siger; ”It’s Not A Fashion – It’s A Way Of Life”.

Kom helt tæt på manden, følelserne & de små finurlige historier i denne helt særlige intim koncert.

Covid-19 information: 

Vi er så heldige, at vi har solgt mange billetter til koncerten med Mike Tramp. Derfor er koncerten flyttet fra Badeanstalten til Slagelse Musikhus. Vi glæder os til at se Jer!

Praktiske oplysninger

20. november 2020 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser.