Michelle Birkballe & Band. Special Guest: Rock Nalle

To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe gentager succesen og endnu en gang inviterer Danmarks rock ’n’ roll konge Rock Nalle med på landevejen i 2021. Vi var med på seneste tour i 2019 og en udsolgt Badeanstalten blev LAGT ned. Så det skal vi selvfølgelig gøre igen!

Det er to forskellige generationer der mødes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted – nemlig i den sorte amerikanske musik – rock ’n’ roll, soul og blues. At 77-årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen hemmelighed, men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde.

Som Michelle siger:“Dette er også en hyldest til Nalle – det har han sgu fortjent !! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham gennem tiden og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime”.

Det siger andre om Michelle Birkballe og bandet:

D. 12. januar 2020 udsendte Michelle Birkballe og bandet en live-udgivelse, der fik disse fine ord med på vejen:

 “Nalles autenticitet og udtryk er vitalt og det er svært at sidde stille til Michelle Birkballes rockhyldest. Hendes hæse stemme smelter fornemt sammen med Rock Nalles”

– Fyns Stiftstidende  

”Alle (red. sange) bliver serveret med sej, swingende spilleglæde, og det er en aldeles pragtfuld live-plade, der er kommet ud af Michelle Birkballes, Nalles og bandets anstrengelser. Man bliver glad i låget og sågar også ind imellem bevæget.”

Jakob Wandam, Bluesnews.dk.

Michelle Birkballe og Rock Nalle har tidligere optrådt sammen ved særlige lejligheder.

Se hvordan det slår gnister i dette klip fra 2014 på TV2:

https://youtu.be/I3SeHdTwylA 

Og her fra deres turné på en række af landets spillesteder:

https://www.youtube.com/watch?v=uEtEFIWq56Q

Bandet:

Jakob Baumgartner: guitar, Josef Baumgartner: piano, Ulrik Bust: sax, Jakob Skytte: bas & Eddi Jarl: trommer

Praktiske oplysninger

2. september 2021 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5