Michael Falch

Oplev Michael Falch som “Ene Mand” d. 21. september!

Solo-koncerter med Michael Falch er berømmede for deres vekslen mellem stærke livshistorier og løssluppen intensitet. Michael Falchs katalog af sange har deres eget kapitel i den store danske sangskat. Slå op under ”Mød mig i mørket”, ”I et land uden høje bjerge”, ”Superlove”, ”Ud af mørket” og ”Den eneste i Verden” vækker genklang i danske ører.

Efter et højspændt år med MALURTs gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné – og heriblandt en udsolgt koncert i april ’22 i Musikhuset – fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur.

Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden MALURT-eventyret turnerede han både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.

Om nogen ved Michael Falch, at rusten aldrig sover. Den 66-årige sanger har udviklet sig til et fænomen, der går sine helt egne veje. Der er en ganske særlig bevægende ånd over hans solokoncerter, hvor humoristiske livshistorier veksler med intense sange fra tilværelsens spændingsfelter.

Septembers solokoncert giver atter Michael Falch mulighed for at bevise, at han kan give hvert eneste publikum anledning til at reflektere lidt dybere over tilværelsen – og i samme ombæring få Slagelse Musikhus til at gynge og synge.

Tags:

Praktiske oplysninger

21. september 2023 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Numr.siddepladser.