Medina akustisk

Til foråret 2020 skruer Medina ned for synthesizerne og op for intimiteten, når hun drager ud på en landsdækkende akustisk tour. I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne, at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden – og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af live-koncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret sin position – senest i 2016 hvor Medina modtog Æresprisen ved Danish Music Awards.

Bonusinfo: Senest i efteråret 2019 har Medina været en del af det populære Tv2-program “Toppen af Poppen” sammen med blandt andre Carl Emil Petersen & Anders Blichfeldt. Her blev især fortolkningen af Anders Blichfeldt (Big Fat Snake) taget varmt imod. Nummeret

Koncerten er flyttet pga. coronavirus: 

Det er lykkedes os at finde en ny dato for koncerten med MEDINA. Glæd jer til d. 08. oktober 2020. Allerede købte billetter kan benyttes til den nye koncertdato eller blive refunderet (excl. gebyr), der hvor billetten er købt,  inden 1. maj. Der sendes mail ud til billetkøbere med retningslinjer hurtigst muligt.

Praktiske oplysninger

12. marts 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Numm. siddepladser i sal & på balkon