Me and Maria

Denne koncert er gratis, billetten sikrer dig blot en siddeplads.

 

Sange der tænder lys i mørket med danske ME AND MARIA

 

Kom med til en stemningsfuld intimkoncert med den danske duo, ME AND MARIA, torsdag d. 9. juni på Badeanstalten i Slagelse Musikhus. Oplev blide, eftertænksomme melodier og tekster, der kan gøre én helt blød om hjertet. 

Tag en stund til ro og eftertænksomhed og nyd de hjerteåbnende sange fra duoens seneste album “Strejf af fred”, som emmer af nærvær og inderlighed. Der er en skrøbelighed i både vokal og det melodiske basguitarspil, som virker afvæbnende. 

 

Til denne helt særlige koncert fortæller de også dybe, ærlige og rørende historier fra deres oplevelser i psykiatrien, både som musikere og pårørende. 

 

ME AND MARIA spiller over hele landet, men har til huse i Ringsted. Det er to engagerede musikere, der lægger vejen forbi Slagelse, og nogle kender måske allerede duoen fra “Go’Morgen Danmark” eller fra “Lys på den lukkede” på DR1. Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg har siden 2016 spillet deres smukke, melankolske danske sange og udgivet fire albums. 

I 2018 besluttede de at udvide med koncerter i psykiatrien for indlagte. De ville gerne spille musik til mennesket bag sygdommen. 

Idéen opstod, fordi sangerinden, Maria, selv har været pårørende og mistede sin mor til selvmord i 2011: “Selv da min mor blev meget syg, var der altid sprækker ind til den, hun egentlig var. Sprækker ind til alt det lyse, stærke og smukke; ind til mennesket bag sygdommen. Jeg så dem tit, når vi hørte musik eller var kreative sammen. Men de mange forskellige afdelinger, hvor jeg besøgte hende, oplevede jeg ikke skønhed, lys eller kreativitet omkring hende. 

Jeg ville ønske, der havde været flere muligheder for at opleve de sprækker, da min mor var syg.“

 

SIND har arrangeret aftenen og sat fokus på trygge koncerter i denne specielle tid, så alle kan vænne sig til at komme ud igen, og få en nærværende oplevelse.

 

“Vi er så glade for, hvor megen opmærksomhed, der er begyndt at være på musik og kreativitet i psykiatrien. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser, når vi har spillet koncerter for både indlagte og pårørende. Det bliver så godt spille i Slagelse for første gang, og vi håber at se en masse mennesker”,  smiler sanger og bassist Johannes.

 

Tags:

Praktiske oplysninger

9. juni 2022 kl. 19.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Koncerten er arrangeret af Me and Maria. Siddepladser.