MALURT (NY DATO)

At det legendariske danske rockband MALURT bliver gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en eksklusiv forårstur, hvortil billetterne blev revet væk. Åbningskoncerten i VEGA var udsolgt på ganske få minutter.

I lyset af den overvældende interesse, hvor mange tusind rockfans forgæves har forsøgt at få billet til forårsturen, har MALURT valgt at forlænge turen, hvorfor de spiller på udvalgte festivaler i sommeren 2020, og runder deres comeback af med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi i kulturhuse landet over i, hvad der var planlagt til efteråret 2020, men nu er flyttet til foråret 2021 – herunder, selvfølgelig, i Slagelse Musikhus!

Med denne efterårsturné slutter eventyret så definitivt for MALURT. Som lovet fra første fløjt er det kun i 2020, man får mulighed for at opleve genopstandne MALURT igen, og der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen. Efter sidste koncert i KB-Hallen kører MALURT igen bandbussen tilbage i parkeringskælderen, og mens Christian Arendt, Peter Mors og Dia Nielsen vender tilbage til deres civile jobs, fortsætter Pete Repete sit virke på musikscenen, og Michael Falch genoptager sin blomstrende solokarriere sammen med DÉT BAND. Skal man nå at høre MALURT, så er det altså i 2020 – og der er da slet ingen tvivl om, at vi i Slagelse, vi skal nå at være en del af 2020-Malurt-rejsen. Michael Falch er næsten fast inventar i Slagelse, for her har han – med og uden band – spillet otte gange i årenes løb. Men det bliver en første og sidste gang for Malurt i Musikhuset!

Kan vi blive unge igen? Næppe, men MALURT 2021 tilbyder en mulighed for at skrælle alle voksne forbehold og hæmninger af for en aften og bare være tilbage i det, der engang lignede et evigt forår.

 

Praktiske oplysninger

16. april 2021 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Numm. siddepladser på balkon & ståpladser