MALURT

Covid-19 vaccinen er kommet og det lysner forhåbentlig snart med at komme ud og opleve musikken live igen.

Men nogle koncerter må man glæde sig til lidt længere :

Det legendariske band, Malurt skulle have spillet en for længst bragende udsolgt koncert i Slagelse Musikhus den 18. september 2020. Koncerten blev udsat til 16. april 2021 – og nu har bandet udsendt vedhæftede pressemeddelelse, hvor hele deres tur rykkes til foråret 2022.

MALURT er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Det legendariske 80’er-rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne (forhåbentlig) bliver fjernet helt. Derfor har MALURT nu besluttet at udskyde deres SuperLive-turné, såvel indendørs-koncerter som festivalshows, til 2022 – i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter. Allerede købte billetter gælder til de nye datoer.

Forsanger Michael Falch udtaler:
‘Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig – og kun for denne gang – kan komme til en MALURT-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne!
Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da!’

Koncerten i Slagelse bliver i stedet fredag den 1. april 2022 og billetterne er stadig gældende til denne nye, nye dato.

Hvis man ønsker at refundere billetten kan det ske via Ticketmaster.dk  – senest 20. januar 2021.

Tags:

Praktiske oplysninger

1. april 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser. Siddepladser tilgængelige på balkonen.