Magtens Korridorer

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.I kølvandet på deres nye single udgivelse ’Club Promise’ annoncerer de nu en efterårs tour i samme navn.

Her har du lyset, der aldrig går ud. Her har du festen, der aldrig holder op.’ Sådan lyder de første to linjer i Magtens Korridorers nyeste single ’Club Promise’. Den sidste forgænger til det kommende album, som udkommer den 25. januar 2021 og deler navn med singlen. Club Promise placerer sig som en kommentar til den pandemiske tid, vi befinder os i- med alt hvad det indebærer-og sender os samtidig direkte ind i denne potente turne, hvor live musikken atter kan brøle.

Magtens Korridorer formår med både hårde slag og delikatesse at skrive dansk rock historie. Med en unik umiddelbarhed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens Korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte de albummet ‘Friværdi’, og snart indtog de fem herrer med succes folkets hjerter. Anmelderne brugte ord som ‘magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’,og i dag er Johan Olsen (vokal), Anders Ramhede (trommer), Niklas Schneidermann (guitar),Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl (bas) massivt etableret på den danske livescene.En bedrift de for alvor kan befæste til foråret, når de sætterliv i barrikaderne med en fandenivoldsk og progressiv energi.

Support : Viva Vertigo

Det københavnske band rockband Viva Vertigo er tilbage efter mange års pause. Først og fremmest vender bandet tilbage med ni koncerter rundt i landet som Support for Magtens Korridorer i November 2021.

I tilknytning til dette rammer bandets første udgivede musik, siden 2010 Streamingtjensterne med singlen ”Wall of Black Tears” d. 2. november – forløber for et helt album der udkommer til foråret – bandets 4. album! Til singlen medfølger en musikvideo hvor et kendt musikikon får ændret sin skæbne i et alternativt univers!

Bandets stifter, sanger, sangskriver og guitarist Simon Beck: ”Singlen og albummets sound er en hel del anderledes end den første ”trilogi” – der skulle ske noget nyt, sangene kaldte på en anden type produktion og approach  – og det høres tydeligt allerede på den første single, lyden er mere cinematisk end nogensinde”.

Viva Vertigo anno 2021 består af: Simon Beck: vokal, guitar, Maja Romm: guitar, keys, Jon Grinde: trommer og Tove Sørensen: bas, vokal.

Tags:

Praktiske oplysninger

13. november 2021 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser og unumm. siddepladser på balkon