Mads de Krak – ”Madsere af succes?”

Madsere af succes?

Mads de Krak har lavet stand-up i efterhånden 8 år, og netop nu nyder han det mere end nogensinde før. Derfor har han besluttet sig for, at for alvor at vælge comedyscenen til, og brede sine skørheder større ud end nogensinde før. Standupkomiker er et noget anderledes valg af karriere, det er ikke i alle sammenkomster accepteret og det kan i nogen sammenhænge være svært at forsvare.

Men hvis det nu er det man virkelig brænder for, kan man så ikke gøre det og stadig opnå succes?

Den store problematik har Mads de Krak tænkt sig at finde svar på, i sit nyeste comedyshow: ”Madsere af succes?”. Det store spørgsmål er; Kan Mads opnå ”Madsere af succes?”, når han i sit show vender emner fra stort til småt, og deler ud af sine skøre observationer, samt besynderlige hverdagsproblemer. Mads bringer i løbet af showet flere forskellige temaer på banen, som ikke nødvendigvis har en fælles nævner, ud over jokes og latteren som hovedmål. Sagt med andre ord, hvis du kunne tænke dig en underholdende aften, hvor humoren er i hovedsædet, burde du købe billet. Hvem ved måske fører denne aften til: ”Madsere af succes?”

Tags:

Praktiske oplysninger

11. april 2024 kl. 20.00
Én time før show
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unr. siddepladser Arrangør: Bentertained Dette er en udlejning - vi sælger ikke billetter til dette arrangement på Musikhusets billetkontor eller med gavekort.