Mads Bo Foredrag

Mads Bo – Danmarks juice- og smoothiemester – inviterer til foredrag i Slagelse Musikhus 
Med humor og praktiske sundhedsråd i øjenhøjde inviterer Danmarks juice- og smoothiemester Mads Bo dig med ind i en verden af sundhed og energi. Mads Bo træder speederen igennem guldbrædderne, når han med stor begejstring taler om sundhed på den super simple måde. Og selvfølgelig forkæles du med lækkerier som juice, smoothie, is og suppe under vejs.
Mads Bo har selv gået vejen fra overvægt, eksem, uren hud og allergi, til et liv som han bedst beskriver som ”High on Life”. Siden 2003 er Mads Bo blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige! Kom til en aften fyldt med simple kostråd, tricks og anekdoter fra den tidligere automekaniker.
”Vi mennesker har langt større indflydelse på vores fysiske og mentale tilstand, end vi går og tror”.
Vi skal hæve bundniveauet og fokusere på de basale ting som har den største effekt. Det er med andre ord ikke nye såkaldte superfoods eller intervalkure, som redder din røv. Det er de små simple valg i hverdagen, der har den største effekt over tid. Og heldigvis er Mads Bo’s budskaber så simple og nemme, at du kan starte allerede i morgen. Èt eksempel er den måde, vi laver mad på, og med blenderen under armen, introducerer Mads Bo dig til det, han kalder for Verdens hurtigste fastfood – sund og nærende mad som gavner og styrker din krop. Under foredraget lærer du også at lave de bedste vitaminbomber på juicemaskinen, og du vil se, mærke og smage de flydende mirakler og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Når aftenen er omme, vil du gå ud ad døren med et smil på læben, god energi og ikke mindst topmotiveret til at integrere super simpel sundhed i dit liv.
Mads Bo´s brændende ønske er, at motivere så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende. Så tag din kone, kæreste, mand, nabo og kollega med, til en sjov, inspirerende og hyggelig aften i sundhedens tegn.
PS: menuen står på limesorbét, juice-shot, rødebede-smoothie med mynte, samt spicy thai-suppe.
Mads Bo har et udvalg af de mest populære produkter fra webshoppen med på dagen med gode tilbud.
Din ordrebekræftelse fungerer som billet, så medbring den til foredraget udprintet eller fremvis på mobilen.

 

Praktiske oplysninger

3. juni 2021 kl. 19.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Arrangør

High on Life