Made in Slagelse

Igen i år kan du opleve “Made In Slagelse”, som er Slagelse Musikhus og Badeanstaltens bidrag til Sct. Michaels Nat. Musikere, der spiller i løbet af kulturnatten, har alle tilmeldt sig programmet i et ønske om både at være med til i fællesskab med andre musikere at sætte spot på, hvilket imponerende katalog af talent og levende musikmiljø Slagelse kan bryste sig af – og selvfølgelig gribe muligheden for at give koncert på byens professionelle spillested.

Der vil være gratis indgang til alle der har et ”Kulturnatten” badge.

 

Forstenet

Rockbandet Forstenet består af fire unge mænd og deres norske “far”. De er et rockband, der værner om den frie strøm af kreativitet og eksperimentering. Med andre ord: Et rockband, der spiller, hvad de vil.

I løbet af 2019 har de arbejdet på deres debutalbum, som er et dobbelt-LP-konceptalbum. En varieret plade, der dyrker både det tunge og det bløde i sit lydbillede, og som får dig til at tænke på kunstnere som Frank Zappa, Opeth, The Mars Volta, Porcupine Tree, Voivod og Steppeulvene. Pladen, der er på bandets modersmål, dansk, er en timelang konceptuel rejse gennem et unikt sind, som gennemgår stadier af depression, isolation, galskab, psykopati og mani i et ivrig forsøg på at bryde ud af det dystopiske univers ” Ephemeros”.

Vansind

Vansind blev dannet i sommeren 2019 som et folk inspireret metal band. Bandet har sin hjemstavn i  Slagelse på vestsjælland selvom medlemmerne er fra hele landet. Selvom der er store forskelle i den musikalske baggrund, er kærligheden til musikken et samlende omdrejningspunkt i ønsket om i fælleskab at tilføje noget nyt og anderledes til den Danske folk metal scene. Med rødderne godt plantet i den Danske muld ønsker Vansind at byde op til kamp, kædedans og løftede drikkehorn med de folk inspirerede melodier som møder tung metal, mørk growl og ren kvindevokal. Tekstuniverset er inspireret af den mørkere side af den nordiske mytologi og skandinaviske sagn og historie.
Debuterende i 2020 med singlen ’Valborgsnat’ og med den opfølgende ep ’MXIII’ i 2021, er Vansind klar til at indtage de Danske spillesteder. Så medbring jeres mjød og møer og slut jer til os til en energisk folk metal aften hvor, hvis du deltager i festen, Vansind vil give dig en mulighed for at få et flygtigt glimt af Valhal.

Gospel United

Gospel United er en bunke dygtige mennesker fra Vestsjælland med vidt forskellige baggrunde, der mødes i Slagelse en gang om ugen og dyrker den fælles glæde, ved at synge gospel.

De er et uhøjtideligt kor, med omkring 25 glade medlemmer, som har eksisteret siden 1998. En del af medlemmerne har været med i mange år. De synger mest ny og moderne gospel, herunder både de stille sjælere og de højtflyvende og vilde sange som til tider næsten løfter taget. Det giver en utrolig god dynamik at skifte mellem forskellige stilarter.

Henfald

Henfald består af unge med base i Slagelse, der synger på dansk og spiller på elektriske instrumenter. De talentfulde gutter spiller melankolsk pop og kan med sikkerhed få selv den mest garvede heavy-lytter til at komme i sine følelsers vold.

 

 

Praktiske oplysninger