MADE IN Slagelse

MADE IN Slagelse er Musikhusets bidrag til Sct. Michaels Nat d. 30. september. Som de forgangne år ønsker vi at belyse det musikalske engagement, levende musikmiljø og omsiggribende talent, byen kan bryste sig af. Denne aften kan du opleve alt fra beatbox til hård rock til smuk sang og samfundskritiserende lyrik.

Med dit kulturnat-armbånd kan du nemlig opleve fire forskellige bands på samme aften, når Musikhusets store scene agerer legeplads for dygtige musikere med rødder i lokalområdet! Genrer som pop, hiphop og rock’n’roll baner vejen for en aften i verdensklasse.

Vi glæder os til at tage imod jer!

 

PROGRAM:

18:00 Dørene åbner

19:00 Isabella Santi

20:00 MAMA

21:00 LIEBRA

22:00 Hawkings Black Circus

 

**GRATIS ADGANG MED ARMBÅND TIL SCT. MICHAELS NAT**

Armbånd købes på kulturnat.dk fra d. 1. september eller i døren på aftenen.

 

Isabella Santi

Isabella er en dygtig sangerinde og pianist, du måske allerede har haft fornøjelsen af til vores Onsdagsjams. Hun er nemlig ikke bleg for at fylde ethvert rum med sin skønsang og originale numre. Hun optræder typisk i forskellige konstellationer med andre dygtige kræfter, og hvem det er til årets MADE IN Slagelse, venter vi lidt med at løfte sløret for. Isabella har desuden begået sig som sanger og sangskriver på talentlinjen på Slagelse Musikskole og vundet ”Min Musik”-prisen i Tivoli.

MAMA

Lad MAMA tryllebinde dig, og tag med på en gribende musikalsk rejse fuld af humor, samtidskritik og (vigtigst af alt) kærlighed.
Med sine hjemmehæklede tekster og melodier kombinerer hun visesangenes underfundighed og protestsangenes frihedstrang i en omsorgsfuld opsang til folket. Kun udstyret med sin stemme, sin guitar og sin smittende energi, vækker og vugger MAMA sit publikum gennem en selvransagende undersøgelse af, hvad det vil sige at være menneske i en tid hvor nærvær og samvær er udfordret af sociale medier og social afstand. MAMAs musik skal opleves ude i virkeligheden, og det er altid en ny oplevelse at se hende synge og spille, uanset om hun står på en skraldespand ved Dronning Louises Bro, på en træstub på en bålplads i Sverige, eller på en scene foran et dansende publikum på Fællestival.

LIEBRA

LIEBRA gør brug af en usædvanligt kombination af human beatbox, vokal, klaver og synthesizers. I hans soloprojekt dækker han som ene mand alle roller i musikken, og looper de forskellige roller på scenen. Hans måde at få de forskellige elementer til at spille sammen på skaber en progressiv bevægelse i et organisk samt elektronisk lydunivers. Musikken kendetegnes ved dansable rytmer, bevægende melodilinjer i dansksproget lyrik og ambiente lydflader.

Nærvær er noget af det Andreas, som er manden bag navnet, lægger størst vægt på under sin optræden. Han er overbevist om at hvis han selv mærker musikken, kan publikum også mærke den.

Andreas er 27 år, og bor i København. Han er en ambitiøs ung mand, som laver musik fordi han elsker at bevæge andre mennesker. Han fortæller historier med sin musik, og tager lytteren med ind i et rum af nostalgi og eftertænksomhed.

 

Hawkings Black Circus

Rock, blues og en kraftig inspiration fra 80ernes og 90ernes rock musik er nok det som betegner Hawkings black Circus bedst.

Hawkings Black Circus består af 5 musikere med baggrund i rock og metal musikken på sjælland alle med flere udgivelser bag sig fra andre bands.

Året siger 2022 og Bandet er blevet en mand rigere i form af Jon R. P. Jydemann på Bass, Forhenværende bassist Kenni Heicker har kastet sig over guitaren sammen med Arngrim Jacobsen, og Jesper Heidelbach er blevet bag trommerne samt Jens Jacobsen mestrer stadig vokalen. Det er blevet til en hel del nye sange som der er planer om skal luftes live, inden en indspilning af 2. album til vinter. Første album blev indspillet ved Dead Rat Studios I Aarhus 2020, og har fået rigtig god respons både live og det indspillede som kan høres på alverdens streaming tjenester ved at søge Hawkings Black Circus – Studies som er Titlen på 1.udgivelse.

 

 

Tags:

Praktiske oplysninger

30. september 2022 kl. 19.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Siddende Caféborde.