Luftens Helte

Luftens Helte til tjeneste!

Tag dine bedste venner under armen – I har brug for at komme ud!

Luftens Helte melder nemlig klar til at fyre op under Slagelse Musikhus til efteråret, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig! Det bliver en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når det 19-mand store band vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules og mange flere til live – live på scenen.

Luftens Helte, der oprindeligt er ‘født’ i Århus på initiativ fra musikvidenskab-studerende i Århus for fem år siden, har spillet koncerter for fulde huse landet over og nu er de klar til at indtage Slagelse Musikhus d. 6. november 2020. Luftens Helte består af en energisk og farvestrålende rytmegruppe, der kan sætte gang i en hver junglefest, en sprudlende blæser- og strygersektion, der får selv det tungeste tag til at lette og hårene til at rejse sig, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers, som vi alle kender og holder af.

Kombinationen af at holde en kæmpe fest sammen og finde sin indre barnlige glæde frem, den går man aldrig galt i byen med. Så kom og fest med til “En Ven Som Mig”, “Hvem Vil Ikke Gerne Være Kat” og find din indre snedronning frem til “Let It Go”.

Når først koncerten starter, vil du ikke kunne sidde stille. Men det skal vi altså (Corona, you know). Der er energi og liv, der stråler fra orkesteret, når de indtager scenen. Det er helt tydeligt, at de brænder for at holde en fest med dig, og musikken er et fantastisk sted at mødes, især når du kan brumme (ikke synge) med på alle sangene.

Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm.

Luftens Helte er lyden af energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme!

Praktiske oplysninger

6. november 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Nummr. siddepladser på balkon // Ståpladser