Slag-Town Slays præsenterer: LIVLØS + Deadnate

LIVLØS annoncerer Danmarks turné i forbindelse med deres nye album “And Then There Were None”!

Den 22. okt. udgav LIVLØS den længe ventede opfølger til deres debut “Into Beyond” fra 2018 gennem verdens største uafhængige metalpladeselskab, Napalm Records, og nu tager de land og rige rundt for at få albummet endnu tættere på det danske folk!

Det nye album er indspillet og mixet af Jacob Bredahl (Hatesphere, The Burning, By the Patient) og med album artwork skabt af den polske kunstmaler Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Psycroptic, Fuming Mouth). Musikken er stadig umiskendeligt LIVLØS – aggressiv og melodisk dødsmetal kombineret med proggede elementer, der balancerer mellem det catchy og eksperimenterende. I denne ånd leverer bandet med ‘And Then There Were None’ hermed et ambitiøst, storslået og intenst metal-værk.

Bandet udtaler;

“Vi har selvsagt ventet længe på at komme ud og spille rigtige koncerter igen, men med et dugfriskt album udgivet i mellemtiden er det svært at beskrive, hvor sindsygt meget vi glæder os til at se jer allesammen derude! Vi spiller alt det nye og mere til og ser frem til nogle helt vanvittige aftener!”

Sæt dig til rette i verdens undergang og se musikvideoen til titelnummeret “And Then There Were None” her: https://youtu.be/KGv22fjems8

Album og merch findes her: https://smarturl.it/Livlos-ATTWN

Deadnate:

DEADNATE er aktuelle med deres EP ‘The North Sea – Pt. I’. EP’en er første del af det kommende debutalbum, der er selvproduceret og selvskrevet. Tidligere har DEADNATE udgivet singlerne ‘The North Sea’, ‘Downhearted’, og metalballaden ‘Winter’. ‘The North Sea – Pt. I’ viser et mere ambitiøst og progressivt band frem. I 2022 udkommer Pt. II med anden halvdel af debutalbummet.

Sangene er allerede blevet taget godt imod af både dansk og international presse: “Det er spændende hele tiden, fordi de ikke har et behov for at gentage noget. Godt kompositorisk overskud.” – Sort Søndag. Det unge band er nu klar til at indtage Danmarks scener med nyt og mere modent materiale. De to forsangere Kenneth Kejlstrup og Simon Juul gør DEADNATEs lyd helt unik og giver musikken en meget bred vifte af udtryk og følelser.

Lyt til singlerne her:

The North Sea – Musikvideo

https://youtu.be/Z7CCGifb5NM

Downheared – Musikvideo

https://youtu.be/Agl7mCU3rjw

Winter – Musikvideo

https://youtu.be/U5fi0Y71M7k

 

⭐-koncert

Tags:

Praktiske oplysninger

4. marts 2022 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.