Linda P’s Sabotagehunger

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.

Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”.  MEN….. er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?

Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden ? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Og er det i orden at være fucked up, når man ovenikøbet lige er blevet mor ?

Glæd dig til Linda P´s 5. one-man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede ”Fuck-up-gen”.

COVID-19 Information: Ekstra forestilling i 2021

Vi er i den heldige situation, at vi har solgt mange billetter til arrangementet. Faktisk for mange i forhold til sundhedsmyndighedernes COVID-19 restriktioner. Det betyder, at vi afholder forestillingen både d. 10. oktober på Slagelse Teater samt en ekstra forestilling d. 5. marts 2021. Billetkøbere får besked via Ticketmaster om, hvilket show billetten er gældende til.

Og fik du slet ikke billetter til forestillingen d. 10. oktober 2020? Så frygt ej, Linda har også sabotagehunger i 2021 og  vender tilbage d. 5. marts på Slagelse Teater. Billetter til show i 2021 her.

_________________________________________________________________________

Spisning før koncerten?
Slagelse Teater rummer en hyggelig café, forpagtet af Kok-Amok. Caféen har åbent til alle arrangementer på Slagelse Teater en time før showtime. Til de fleste koncerter m.v. kan du nyde restaurantens lækre retter mod forudbestilling senest to dage før arrangementet. Bestil hos KOK AMOK tirsdag og torsdag mellem kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk. Se udvalg af menuer og andre gode tilbud på Teaterbarens Facebookside her. 

Praktiske oplysninger

10. oktober 2020 kl. 19.00
Én time før koncerten
Herrestræde 9

Særlig info

Arrangementet afholdes - men pga. COVID-19 restriktioner deles det i to. Der er show d. 10. oktober og d. 5. marts 2021. Alle billetkøbere modtager mail fra Ticketmaster om hvilken koncert, de skal deltage i.