Led Zeppelin Jam

Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage!

Tilbage i 1989 – før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik – begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Et af verdens største rockbands gennem tiderne, Led Zeppelin var hårdt savnet af mange rockfans, da bandet stoppede med trommeslager Jon Bonhams død i 1982. Og faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte. 10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Indtil en hvis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock’n’Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson. I 2007 overraskede Kronprinsen alle, da han sprang op på pumpehusets scene, hev sin
mundharpe frem, og spillede med på den klassiske Led Zeppelin sang: When The Levee Breakes.

Led Zeppelin Jam svæver videre på 32 år, og det med et udødeligt sangkatalog der både tilfredsstiller de mange trofaste, og det stigende antal nye yngre fans.

Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen har efter lang tro tjeneste overladt posten til ingen ringere end Thomas Carlsen. Thomas er den arketypiske frontfigur og en eminent rock-sanger med masser af energi, et stort register, og en stor kærlighed til Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livsstykke på en scene og kommer helt ud over kanten! Publikums positive reaktioner er da heller ikke udeblevet, hvilket de velbesøgte koncerter og flotte anmeldelser vidner om.

2 trommeslagere har altid været en unik del af Led Zeppelin Jam, og i 2021 har bandet sagt et stort velkommen til en ny far & søn konstellation, nemlig Lars & Simon Vilmar Jensen. Med 2 trommesæt og de fælles “swing-gener” er det en hel unik musikalsk oplevelse der venter. De sociale medier har da også taget godt i mod nyheden om Thomas og det opdaterede band.

“Fantastisk Thomas Carlsen! Den helt rigtige mand… Love it!”
“Fedt! Velkommen Thomas. Vel en af landets bedste rock’n roll vokaler – Det er godt hentet :-)”
“Velkommen til Thomas Carlsen, og hvor er det en god nyhed, at det fantastiske band fortsætter.”
“Så varer julen altså lige til påske. En glædelig nyhed”

Tags:

Praktiske oplysninger

16. december 2022 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.