Lasse Skriver + support: Jeppe Jakobsen

Lasse Skriver udvider sin Danmarksturné

I april annoncerede Lasse Skriver sin debutkoncert på Ideal Bar i VEGA, og billetterne blev revet væk. Koncerten er nu rykket i Store VEGA, flere byer er tilføjet, og Lasse Skriver kan fra december og i 2023 opleves i hele landet.

Siden Lasse Skriver tonede frem på skærmen i årets udgave af X-factor, er hans popularitet vokset med rekordfart, og til december tager det unge talent hul på sin første Danmarksturné, der nu fortsætter ind i 2023, så endnu flere fans kan opleve det populære stjerneskud live.

Lasse Skriver skrev allerede kontrakt med Sony efter den første bootcamp i X-factor, og hans første single, et cover af George Ezras’s ”Budapest”, udkom i februar og fik med lynets hast over 1,5 millioner streams, en lun og vedvarende plads i Spotify top 20, og hans følgerskare på både Instagram og TikTok eksploderede. Lasse har siden fulgt op med singlen”Like it”, som hurtigt røg i top 5 på Spotify, og han har netop udgivet sin nye single ”Looking For Love”. Lasse Skriver optrådte også på årets Spot Festival.

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik – og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne følge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange unge kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage det næste store skridt fremad i sin musikkarriere, der netop kun lige er begyndt.

Lasse stjal alles hjerter på skærmen, og inden længe stjæler han dem live i hele landet, når han tager på sin første turné.

Obs. koncerten er rykket til Badeanstalten.

Tags:

Praktiske oplysninger

10. marts 2023 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 5

Særlig info

Ståpladser.