Kvindernes Kampdag: Radiant Arcadia & brunch

På Badeanstalten fejrer vi Kvindernes Internationale Kampdag søndag d. 8. marts 2020 med karakteristiske musikalske og stærke kvindekræfter fra hele verden. Vi starter formiddagen på Badeanstalten med fælles brunch, som du kender den, og så skal du opleve musik, som du måske aldrig har hørt den før! Vi har nemlig inviteret orkestret ‘Radiant Arcadia’ til Slagelse, og det er vi ikke så lidt stolte af!

Radiant Arcadia er nemlig ambassadører for tværkulturelt samarbejde indenfor musikkens verden. Medlemmerne har både muslimsk, jødisk og kristen baggrund, det være sig kulturelt som religiøst. Radiant Arcadia er et orkester, hvis musikere alle er kvinder.
Oplev en vifte af musikalske genrer, der spænder fra mongolsk overtonesang til opera, fra hopsa til qawwali, fra klezmer til sufisang. Musikken er fortrinsvis numre, der er skrevet orkesterets musikere og arrangeret af Radiant Arcadia samt enkelte traditionelle numre.
Der synges på jiddisch, hebraisk, gælisk, arabisk, fransk, bulgarsk, irsk, engelsk, roma, tyrkisk, kumanji, urdu, dansk m.fl.. Musikken afspejler kunstnernes meget forskellige baggrund, og der synges på 14 sprog. Radiant Arcadia udtaler: “Gennem musikken viser vi, at mennesker kan møde eller blive mødt, uanset forskellighed og uenighed.” Orkesteret har eksisteret siden 2011, har to albumudgivelser bag sig og har givet koncerter i ind- og udland, fra store festivaler til små spillesteder. Samspillet og kemien mellem de mange musikere gør deres koncerter til en unik oplevelse.
“Radiant Arcadia, med deres fuldstændigt blændende musikalitet og virkeligt vellykkede fusionering af folkemusik traditioner fra flere verdensdele, gav mig et af mit musik års bedste koncertoplevelser” (Emil Eggert Scherrebeck Information, CPH World Music Festival).

Formiddagens tidsplan ser således ud:
Kl. 10:00 – 11:00 brunch fra Kok Amok
Kl. 11:30 – 12:30 koncert med Radiant Arcadia
Kl. 12:45 – 13:45 artist talk med Radiant Arcadia

Læs mere om Radiant Arcadia her: http://www.missingvoices.dk/om-radiant-arcadia

I billetprisen er inkluderet koncert, artist talk & brunch. 

Praktiske oplysninger

8. marts 2020 kl. 10.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser