Kurt Ravn synger julen ind

Dette er en udlejning – vi sælger ikke billetter til dette arrangement på Musikhusets billetkontor eller med gavekort.

Arrangør: Lions Club Slagelse

 

Lions Club Slagelse inviterer til julekoncert i Slagelse Musikhus.

Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landet, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Koncerternes repertoire er meget varieret: Både muntre og stille julesange samt smukke, traditionelle julesalmer udfylder Musikhusets gode akustik på bedste vis.

Kurt har dyrket sin musikalske karriere sideløbende med sine mange roller på teater, film og TV.

Fra roller i større musicalopsætninger kan nævnes Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbador i Atlantis, Che i Evita. Sammen med bl.a. Radiounderholdningsorkestret har han været solistved koncerter rundt om i landet – eksempelvis Herregårds- og Slotskoncerter. Som skuespiller og sanger er Kurt Ravn en af Danmarks mest kendte kunstnere. Han har tidligere optrådt med en lang række skandinaviske kunstnere, ikke mindst Tommy Körberg og Stig Rossen. Hans pragtfulde barytonstemme formidler varme og stemning. Kurt Ravn er stadigvæk aktiv i både film og TV.

 

Da dette er en udlejning, sælges der ikke billetter på Musikhusets billetkontor.

Praktiske oplysninger

19. december 2023 kl. 19.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Numr. siddepladser. Dette er en udlejning - vi sælger ikke billetter til dette arrangement på Musikhusets billetkontor eller med gavekort. Arrangør: Lions Club Slagelse