Kulturnat 2023

Fællessang, koncert og plakatloppemarked i Slagelse Musikhus

På Sct. Michaels Nat d. 29. september åbner vi atter dørene til en hyggelig kulturnat i Slagelse Musikhus – og vi glæder os sådan til at invitere jer indenfor!

I løbet af aftenen vil man både kunne smøre sangstemmen i baren inden fællessang ført an af #kopiband, nyde tonerne af det lokale band NorRaun og sidst, men ikke mindst, få et godt gammeldags klenodie med hjem for små penge.

Vi har nemlig besluttet os for, at vores 27-årige plakatlager skal have nye hjem. Husets produktionstekniker og plakatmaestro Morten har fundet maaange forskellige plakater, der er samlet gennem hele husets levetid. Og mon ikke der er et par signerede ind i mellem?

Det er der i hvert fald rig mulighed for at finde ud af, når loppemarkedet løber af stablen fra kl. 19:00-22:00.

Vi kan ikke garantere, hvor mange vi har af hver og flere er enestående eksemplarer, så det er en god idé at komme i god tid, hvis man absolut skal eje den signerede plakat af en ungdommelig Jan Gintberg i underhylere…

 

Aftenens program:

19:00 Dørene, baren og plakatloppemarkedet åbner

20:00 Fællessang med #kopiband

#kopiband er lige dele godt humør og god musik. En perfekt cocktail! De byder op til fællessang med velkendte hits.

21:15 Koncert med NorRaun

NorRaun skaber et elektronisk lydunivers, som blandet med en rå guitar og larmende trommer, omfavner Annamaria Anhalts stærke stemme og budskabet i de danske tekster – tekster der omfavner det danske sprog og på en ærlig, personlig og ligefrem måde fortæller om opgør med fortiden, at finde sit eget ståsted i verden og ikke længere føle sig defineret igennem andre.

22:00 Tak for i aften

 

Yderligere info:

  • Plakater kan købes til 10,-
  • Entréen er gratis ved fremvisning af kulturnatarmbånd
  • Armbåndene kan købes ved døren eller online på kulturnat.dk
  • Der er ingen aldersgrænse til dette arrangement

 

UNGfest på Badeanstalten

Traditionen tro byder Slagelse Ungdomsskole indenfor til ægte saftevandsdisko på Badeanstalten fra kl. 20:00-23:00. Festen er for de unge fra 13 år eller 7. klasse, og op til 18 år. Det bliver årets helt store fest med rig mulighed for at få gode oplevelser og nye venskaber med hjem i baggagen.

Bastian fra Ungdomsskolens legendariske DJ-hold spiller op!

 

Yderligere info:

  • Der er gratis adgang på Sct. Michaels Nat – Men KUN adgang ved forevisning af medbragt sygesikringsbevis (gerne som app på telefonen), knallertkørekort eller pas. Kopier eller fotos accepteres ikke!
  • Festen er naturligvis røg- alkohol- og stoffri.
Tags:

Praktiske oplysninger

29. september 2023 kl. 19.00
19.00
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Kun adgang med Kulturnat armbånd.