KOPS

Den danske artist og producer KOPS har stødt opbygget sin fanskare over de seneste år, og nu inviterer han indenfor til efteråret 2020, hvor han gæster en række af landets spillesteder.

KOPS er en del af det københavnske musik-kollektiv Official Music og sammen med dette team udgav han i 2017 sit første nummer “Takes 1 2 know 1”, der strøg direkte til tops på Spotifys danske viral chart. Herefter fulgte “Sorry not sorry”, der også i Europa gjorde sig bemærket. I marts 2020 udkom “ARTWORK I/II” – debut EP’en, der indeholder fem tracks herunder “Down” og “Part Of Life”.

Forud for den seneste EP kom nummeret ’Four Eyes’  i sommer 2019, der fulgte op på singlen ’Salvation’ fra 2018, der blev P3s Uundgåelige og som siden er streamet over 5 millioner gange. Også nummeret ’Loved One’ kom i rotation på flere af Danmarks største radiostationer, mens KOPS sideløbende har gjort sig bemærket som producer – senest på Hans Philips debut single ’Siger Ingenting’. Festivaler som SPOT, Musik i Lejet, Roskilde Festival og Smukfest havde glæde af den energiske musiker, der leverer hits til dansegulvet. Foråret 2020 skulle have budt på både VEGA og Hotel Cecil, men corona satte en brat stopper for herlighederne. I stedet bliver efteråret 2020 dér, hvor KOPS vender blikket mod scenerne og sit ventende publikum. Herunder på Badeanstalten d. 10. oktober.

Bag KOPS gemmer sig 21-årige Oskar Kops Kronback. Han gav i april en udsolgt koncert på Hotel Cecil, der var hans første optræden som headliner, mens han allerede har optrådt på anerkendte branchefestivaler som The Great Escape, by:Larm og SPOT Festival.
Mindre end tre uger før ”Four Eyes” udkom, debuterede KOPS på Roskilde Festivals Countdown Stage. Her fik han mere end 8000 mennesker til at synge og danse med ham til en kæmpe søndagsfest.

GAFFA kalder ham et menneskeligt konfettirør og Bands of Tomorrow gav ham fire stjerner efter Roskilde-koncerten i 2019 med ordene: ” Man går aldrig galt i byen med KOPS”...  – vi er helt enige, og glæder os til en aften med fest og følelser!

 

Praktiske oplysninger

10. oktober 2020 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5