Karmaklubben

Dette er en udlejning – vi sælger ikke billetter til dette arrangement på Musikhusets billetkontor eller med gavekort.

Arrangør: Karmaklubben

 

Velkommen til en festlig aften på Badeanstalten, hvor danseglæde, fed musik og stærkt fællesskab er i centrum, både på og udenfor dansegulvet!

Karmaklubben er dansefester for danseglade mennesker. Dansegulvet åbner med fuld knald på kl. 20.00 og DJ’en spiller fede og dansevenlige numre fra Karmaklubbens egen musikmenu.

Kom trygt alene eller sammen:

Uanset om du kommer i en gruppe, med din partner eller alene, er der plads til dig. Kommer du alene for første gang, bliver du taget godt imod af vores Karmaspredere. Det er dem i Karma t-shirts og de er der for at tage imod dig.

Kom som du er i humør til:

Skjorte eller strutskørt, jeans eller jakke, t-shirt eller fint tøj – eller bare det der lige lå øverst i bunken. I Karmaklubben laver vi ikke modeshows; vi laver sjove, svedige og hyggelige fester.

Hyg og hæng ud i baren:

Karmaklubbens fokus er danseglæde, men vi har også masser af plads til alle dem, der står i baren, drikker drinks og vipper lidt med tæerne.

Vores formål er:

  • At skabe rammerne for en god aften, hvor du kan få dine batterier ladet op, så du kan tage mere overskud med ud i hverdagen
  • At have fokus på en festlig aften for alle – med eller uden partner
  • At lave fester der starter tidligt, så du både kan feste igennem og være frisk næste dag eller gå videre i byen, uden nødvendigvis at ligge på langs hele næste dag
  • At skabe venlig og imødekommende atmosfære, der skaber rammerne for en fed fest

Musikmenu:

  • Dansevenlig musik!
  • Poppet, glad dansemusik fra sen 70’erne, 80’erne, 90’erne og frem til nutidens radiohits
  • Vi spiller IKKE rap, ikke rock og ikke sjælere
Tags:

Praktiske oplysninger

21. oktober 2023 kl. 20.00
Kl. 20:00
Sdr. Stationsvej 5

Særlig info

Dette er en udlejning - vi sælger ikke billetter til dette arrangement på Musikhusets billetkontor eller med gavekort. Arrangør: Karmaklubben