Justify Rebellion + support Murder Among Kings

The Ends Justify The Means… Dette er titlen på det nye metalalbum fra Justify Rebellion. Rebellerne er kommet for at blive, hvilket bevises med denne monstrøse heavy metalplade, skrevet med inspirationer fra hele metalverdenen. Med dette album kan det roligt siges, at drengene fra ‘Unleashing The Beast’ er vokset med opgaven. Albummet omhandler de mørke aspekter af mennesket og samfundet med temaer på pladen som grådighed, krig, sårbarhed og selvrealisering. Riffsne er tungere, soloerne hurtigere, trommerne mere hårdtslående, og bassen brager mod tilintetgørelse. Aldrig har Justify Rebellion været stærkere og mere kraftfulde end nu. Med dette mesterværk af en trackliste, kan intet stoppe disse gutter!
Justify Rebellion har skruet op for tempoet, men samtidigt også gjort plads til et par mere tordnende og tungere hymner som fans af bandet med garanti vil knække nakken til. Albummet er atter engang blevet både indspillet samt produceret hos CB Studios i Jylland. Dette af Christian Bonde, som også agerer gæste-vokal på nummeret ‘Throne of Greed’ – den længste sang fra rebellerne til dato.

SUPPORT: MURDER AMONG KINGS

Giv den op for noget Hard & MetalCore fra Næstvedbandet MURDER AMONG KINGS! Når Obey The Brave & Hatebreed møder Parkway Drive & Deftones, så har du nogenlunde lydbilledet af Murder Among Kings. Bandet er sammensat af en flok erfarne herrer (ex. Downswitch, Crawcell, Fainting Pace, All The Demons, Neon Red Noise, Essential & Lefutray (Chile) m.f.). Murder Among King er herfra klar til at lægge spillestederne ned med deres kompromisløse hard & metalcore, der har til et eneste formål, at skabe en fest! Musikken er aggressiv, til tider tung, men med en masse melodiske passager der til sammen skaber et fængende lydbillede der appellerer til et bredt publikum. Metal behøver ikke være så kompliceret for at være fedt! Alt i alt står MURDER AMONG KINGS som et stærkt navn og et passioneret band, der besidder en jernvilje til at slå deres navn fast på både den nationale & internationale metalscene.

Praktiske oplysninger

3. april 2020 kl. 19.45
Kl. 19:00
Sdr. Stationsvej 3-5