Jule onsdagsjam

I samarbejde med Slagelse Musikskole inviterer Slagelse Musikhus og Badeanstalten til den legendariske Onsdagsjam. Som altid gratis, åben og 1. onsdag i måneden (undtagen januar, juli, august).

Jam er et fedt uformelt udgangspunkt og mødested for unge fra nær og fjern. Du er velkommen, som du er, og der er rig mulighed for at møde nye og gamle venner.

 

Den 7. december jammer vi julen ind, når vores traditionelle åbne onsdagsjam trækker i julestrømperne.

 

Som altid kan du prøve scenen af, møde nye musikalske venner eller bare sidde og nyde de dejlige toner med fingrene solidt plantet i skålen med pebernødder.

 

På onsdag vil du også kunne stemme på “Årets Marcipangris”, en julejamtradition, vi værner om. Måske er du endda så heldig at rende med præmien?

 

Vi vil også klippeklistre, spise 1.123.405 pebernødder og julehygge undervejs.

 

Ooog på onsdag er vi især fans af nyfortolkede juleklassikere på scenen – eller måske din selvskrevne julesang?

 

Det er helt gratis og dørene åbner som altid kl. 19.00. Det samme gør baren, som er stuvende fuld af juleøl.

 

Men pas på! Man kan mildest talt blive afhængig af jamaftenerne. Om du spiller eller ej, så fanger stemningen og løssluppenheden dig.

Vi mødes en masse unge, og det gør intet om du er ny eller øvet. Alle fejl klappes væk af det støttende publikum. Du må også gerne bare ligge, sidde, hænge ud og lytte. Luftguitar er også tilladt. Baren er åben med jampriser, så der er god mulighed for, at alle kan sk(r)åle med.

Stig laver lyd hele aftenen, Freja skænker bag baren, og vores frivillige styrer for vildt på bomberne og de kulørte lamper. Jam-værter er de fedeste Anders og Albert, og de vil MEGET gerne spille med, hvis det skulle være… Eller invitere til fællessang!

Det er dog ikke altid, at vi kan klare det hele selv. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at være frivillig og give en hjælpende hånd engang i mellem. Det kan bl.a. være med at bære/pille udstyr ned, styre teknikken eller holde barens haner igang.

Lyder det som noget for dig – som frivillig eller deltager? Mulighederne er mange! Send os en mail, mød op, deltag i Facebook-begivenheden og meld dig ind i Facebookgruppen “Onsdagsjam på Baderen”.

Fri entré

Praktiske oplysninger

7. december 2022 kl. 19.30
Kl. 19:00
Sdr. Stationsvej 5