Jazzy July præsenterer: Bobo Moreno/Lauritsen/Gade/Frost

Jazzy July kom lige til at strække sig ind i august…

Men kun fordi, vi derfor kan præsentere denne uovervindelige kvartet:

 

Bobo Moreno, vokal

Keld Lauritsen, orgel

Per Gade, guitar

Søren Frost, trommer

 

Bobo Moreno med den fløjlsbløde stemme, Keld Lauritsen på knurrende orgel, Per Gades følte guitar og Søren Frost, som til daglig holder takten i DR Bigband på ”Blackfoot”-trommer

Glæd dig til en forrygende aften.

 

Bobo Moreno med den fløjlsbløde stemme, Keld Lauritsen på knurrende orgel, Per Gades følte guitar og Søren Frost, som til daglig holder takten i DR Bigband på ”Blackfoot”-trommer

Glæd dig til en forrygende aften

 

Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV transmiteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

 

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trioen kompletteres nu af Søren Frost, der efter mange år i Esben Justs band vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz- og bluesband som Hammond Time. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former vil desuden bringe et party-element til bandet.

Du kan også købe en Partout billet til alle 5 dage for kun 500,-

Køb billetter til JAZZY JULY – Partout, | Slagelse Musikhus, Badeanstalten i Slagelse (ticketmaster.dk)

Tags:

Praktiske oplysninger

5. august 2021 kl. 20.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5