Jacob Dinesen #ALONEONTHEROAD show kl. 21:00

Jacob Dinesen #ALONEONTHEROAD 
Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form. Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .
Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum. Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet – hver gang bragende udsolgt i forsalg. Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede.
Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

Jacob Dinesen er slet ikke en ukendt fyr – heller ikke i Slagelse Musikhus. Vi har nemlig været med på rejsen fra begyndelsen, hvor Jacob spillede på Badeanstalten i 2017 (i en udsolgt sal), i foråret 2019 i Musikhuset (i en udsolgt sal) – og var vi også én af de rigtig heldige, der fik Jacob på besøg til en akustisk intimkoncert for bare 30 publikummer i julen 2018. I 2020 er Jacob endelig tilbage i Slagelse – og vi glæder os!

COVID-19 information:

Vi er så heldige, at vi har solgt mange billetter til koncerten med Jacob Dinesen d. 19. november. Men desværre for mange i forhold til gældende restriktioner fra Sundhedsmyndighederne. Det betyder, at koncerten stadigvæk afholdes d. 19. november, men deles i 2 koncerter. Billetkøbere vil få besked på mail om, hvorvidt de skal komme til showet kl. 18:30 eller kl. 21:00. Koncerterne afvikles i 1 set og har en varighed på ca. 70 minutter. Salen åbnes én time før showstart. Alle pladsreservationer er ophævet, og når du ankommer, vil du få anvist en plads i salen af vores søde ‘sittere’. Vi henstiller til, at publikum møder op i god tid. Læs om vores øvrige Corona-tiltag her. 

______________________________________________________

Spisning før koncerten?
Slagelse Teater rummer en hyggelig café, forpagtet af Kok-Amok. Caféen har åbent til alle arrangementer på Slagelse Teater en time før showtime. Til de fleste koncerter m.v. kan du nyde restaurantens lækre retter mod forudbestilling senest to dage før arrangementet. Bestil hos KOK AMOK tirsdag og torsdag mellem kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk. Se udvalg af menuer og andre gode tilbud på Teaterbarens Facebookside her. 

Praktiske oplysninger

19. november 2020 kl. 18.30
Én time før koncerten
Herrestræde 9

Særlig info

Koncerten afholdes - men pga. COVID-19 restriktioner deles den i to. Der er showstart kl. 18:30 og kl. 21:00. Alle billetkøbere modtager mail fra Ticketmaster om hvilken koncert, de skal deltage i.