Iris Gold + support: Isabella Santi

20:00 Dørene åbner
20:20 Isabella Santi
21:00 Iris Gold

 

IRIS GOLD TAGER PÅ DANMARKSTURNÉ

Den karismatiske performer Iris Gold er klar til at få danskerne til at danse, når hun drager til Slagelse med helt ny musik.

Iris Gold er en unik live-performer med et afsmittende højt energiniveau, og er kendt for at kunne få ethvert publikum op af stolene. Hendes multikulturelle baggrund præger hendes karakteristiske lyd, der mikser alt fra af hiphop, funk, pop og rock i et farverigt og eklektisk lydunivers.

Hendes seneste single “Crushed Velvet” fra 2022, er en sang som er kraftigt inspireret af Prince, og er et klasseeksempel på hendes ubesværede sammenfletning af forskellige genrer. Sangen er ligeledes seneste musikalske udspil i hendes samarbejde med den prisvindende sanger, sangskriver, musiker og Eurythmics-medstifter Dave Stewart.

Iris Gold har igennem karrieren markeret sig i både ind- og udland som en gedigen liveperformer, og har optrådt på Roskilde Festival, Spot Festival og til Gaffa-prisen, samt været at finde på plakaten til flere udenlandske festivaler i Storbritannien, Holland, Østrig og Estland, og har åbnet for navne som Taylor Swift, Doja Cat, Robbie Williams og Miguel.

 

Også anmelderne er vilde med Iris live, hvor blandt andet Information har kvitteret med flotte anmeldelser og ordene:

“Hun har charme, selvtillid og vind i sin afro. Og hun kender alle trin i opskriften på, hvordan man får et dansegulv til at koge over, så det sprøjter og syder af livsglæde og energi.” – Information

Danseglade danskere kan se frem til en landsdækkende tourné, hvor Iris Gold igen vil bevise, at hun er en vaskeægte stjerne på en scene – og som i den grad kan sparke gang i koncertsalene med dans og glade koncertgæster.

 

Isabella Santi:

Vi har fundet support til Iris Gold på fredag d. 20. januar. Ingen mindre end et lokalt stjerneskud i form af Isabella Santi.

Isabella Santi opleves oftest som solist – og en dygtig én af slagsen, som har skrevet og komponeret musik siden 2016. Hendes musik kendetegnes ved fine melodier over hudløst ærlige tekster, hvor lytteren væves ind i et stærkt og melodisk pop-univers, der matcher Iris Gold’s kraftfulde performance godt.

Musikken udfolder sig ekstraordinært d. 20. januar inden Iris Gold træder på scenen, hvor Isabella akkompagneres af gode venner. I en bandkonstellation bestående af 3 talentfulde unge musikere, kan du opleve en velspillet musikalsk eksplosion på Badeanstalten.

Isabella har desuden begået sig som sanger og sangskriver på talentlinjen på Slagelse Musikskole og vundet ”Min Musik”-prisen i Tivoli.

Tags:

Praktiske oplysninger

20. januar 2023 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.