Hjalmer

HELT PÅ TOPPEN AF POPPEN MED HJALMER I 2022

Den 26-årige anmelderroste pop-charmør drager på landsdækkende forårsturné med dugfriske fortolkninger og sangene fra et kommende nyt album på sætlisten!

 

Hjalmer er på rekordtid slået igennem på den danske musikscene. Selv ikke en verdensomspændende pandemi har kunnet sætte en stopper for den unge musikers popfærd, da han ovenpå udgivelsen af sit længe ventede debutalbum, ’Midt i en drøm eller noget der ligner’, både ryddede bordet med hele fire GAFFA-priser i 2020–bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk–og kunne tage på endnu en anmelderrost, og ikke mindst totalt udsolgt, Danmarksturné.

Nu er Hjalmer endelig klar ti lat tage turen hele Danmark rundt igen. Det sker i foråret 2022–med fuldt band og intet mindre end 19 spillesteder på plakaten!

I løbet af dette efterår, kan man passende varme op til koncerterne med Hjalmer helt hjemme i stuen. Den 26-årige musiker er nemlig med i det altid populære musikprogram, Toppen Af Poppen på TV2, hvor han kasters ig ud i personlige fortolkninger af så forskellige navne som Simon Kvamm, Katinka, Alex Vargas, Malthe Ebert, Mathilde Falch og Maria Bramsen. Hjalmer fortæller:

”Det var en vild udfordring og virkelig grænseoverskridende, at fortolke andre sangskriveres hjerteblod lige der foran dem. Men det blev en oplevelse for livet!Og jeg glæder mig til at dele det med publikum på scenerne derude. Og så har jegselvfølgelig også alle mine egne sange med–og nogle helt nye, som jegføler er nogle af de bedste, jeg nogensinde har skrevet. Jeg glæder mig”

Tags:

Praktiske oplysninger

26. marts 2022 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5