GN’R Tribute

Europas bedste GnR-coverband!

I 2013 blev det danske hyldestband dannet. GN’R Tribute består af passionerede og talentfulde musikere, der alle er Guns N’ Roses-fans.

Bandet hylder verdens farligste rockband, der i 1987 udgav debutalbummet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien.

Når vi går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at vi virkelig elsker musikken! GN’R Tribute giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling.

Hvis du lukker øjnene, kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood! Vi tager dig tilbage til dengang, hvor det hele toppede for de originale stjerner.

Til koncerterne kan du altid høre nogle af de udødelige hits, såsom “Welcome To The Jungle”, “Paradise City” og “Sweet Child O’ Mine”.

Kom og find ud af, hvem der gemmer sig bag tophat, bandana og parykker!

Tags:

Praktiske oplysninger

12. oktober 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 5

Særlig info

Ståpladser Arrangør: Musicbooking.dk Arrangementet er arrangeret af Musicbooking.dk. Derfor kan der ikke købes billetter til denne koncert på Musikhusets billetkontor eller med gavekort.