Ghost Iris, MITE, We Are The Dead

Ghost Iris:

Ghost Iris er et af de mest lovende og kompromisløse bands indenfor metalcore. Bandets lyd blander et væld af forskellige genrer, som et foranderligt og dynamisk bæst, der angriber fra alle vinkler. Siden det anmelderroste album ’Apple of Discord’ fra 2019 har bandet skabt et navn for sig selv gennem supportturnéer for blandt andet Dream Theater, Jinjer, After The Burial og Soen, samt festivaller som Copenhell, Rockstadt Extreme Fest og Euroblast. Med deres energifyldte og sprængfarlige live-performance venter fans verden over konstant på bandets tilbagevenden. Ghost Iris’ seneste album, ‘Comatose’ fra 2021 bygger videre på grundsten fra forrige album: pulveriserende, dyster, samt både catchy og hårdtslående på én og samme tid. Siden udgivelsen af ‘Comatose’ har bandet arbejdet hårdt på nyt materiale.

 

MITE:

Mite spiller hardcore. Det er sådan set meget simpelt. Intet styret af computere, kun rendyrket energi der med tunge breakdowns og moshpitindbydende riffs giver dig en oplevelse du ikke glemmer foreløbig. Mite giver et hårdtslående liveshow. Til UHØRT Festival 2022 udpegede Soundvenue Mites show, som en af de 10 bedste det år.

“Jeg mistede totalt pusten under Mites opvisning i benhård metallisk hardcore. Det skyldes blandt andet kvartettens nærgående, tunge og brutale breakdowns, der føles som at få en lussing i ansigtet.” – Soundvenue

Energien er ikke til at tage fejl af. Den er konstant i bevægelse i grænselandet mellem kaos og forløsning. Ingen er sikre, men alle velkomne.

”…med deres eksplosive optræden, der virkelig fik søsat publikum ud på rum sø, hvor man næsten troede, at nu var stormen da kommet indenfor, som publikum og band bølgede frem og tilbage.” –
Metal A Day

 

We Are The Dead:

WE ARE THE DEAD har siden 2002 holdt sammen med utrættelig energi, drivvåd feststemning og knusende ørehængere.
Gruppen har to udgivelser bag sig og overraskede i 2009 med en nominering til Årets Talent til Danish Metal Awards, Årents Metal navn ved Underground Music Awards og igen i 2010, hvor bandet spillede sig i finalen til Wacken Metal Battle. Dommer og trommeslager i The Psyke Project, Rasmus Sejersen, sagde dengang: – ”Jeg endte med at stemme dem videre, da jeg var tosset med deres simple legesyge groovemetal og en forsanger med godt fat i publikum”.
Bandet har bland andet musikalske rødder i punk, melo- og metalcore og har gennem to årtier eksperimenteret med genrernes mest eksplosive elementer. De leger med letheden i en gnistrende orkan af melodramatiske guitarfigurer og stormende vokal i deres helt nye bagkatalog.

Praktiske oplysninger

1. september 2023 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser. Forsalg: 150 kr. Dørsalg: 170 kr.