Fyr Og Flamme

FYR OG FLAMMETAGERPÅDANMARKSTURNÉ

Intet mindre end 18 spillesteder lægger dansegulv til, når Fyr Og Flamme,sætter ild til det danske koncert-forår med hits og fest i hele landet!

Du kan godt begynde at kridte danseskoene! For ovenpå udgivelsen af et hitspækket debutalbum og dertil en fuldstændig udsolgt sensommer turné, er Danmarks ukronede dansegulvs konger, Fyr Og Flamme, endelig klar med nye koncerter.

Og denne gang kommer hitduoen hele landet rundt. Der er tour-start i Struer den7. april,og festen slutter først, når tonerne fra den sidste synthesizer har lydt og glimmer tårerneer trillet ned ad de storsmilende kinder på publikum i et, forhåbentligt, udsolgt Store VEGA i København, lørdag den 28.maj.

Som selvudnævnte“teenageidoler, dine forældre kan forstå”, har de to kreative legekammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel, sammen fundet ind til et helstøbt udtryk i et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen.

Debutsinglen, ’Menneskeforbruger’, tændte den første glød i danskerne og satte, sidste år, hurtigt sit præg på de danske radiokanaler og musikforbrugernes streaming-vaner. Opfølgeren, ’Kamæleon’, blev endnu en hit single og i foråret 2021 bragede Fyr Og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter–og siden hos millioner af TV-seere–da dansegulvs-hymnen, ’Øve Os På Hinanden’, blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Granprix.

Det selvbetitlede debutalbum ramte gaden i august måned og mon ikke den både står på velkendte hits og helt ny musik, når Fyr Og Flamme indtager foråret 2022!

Tags:

Praktiske oplysninger

21. maj 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5