Føl som og Angående Mig

Mens spillestederne igen åbner dørene for det koncert hungrende publikum, sadler to af landets mest spændende nye artister op til en fælles turné, hvor det danske sprog og de helt store følelser er i fokus.

Selvom genre spektret spænder bredt mellem sangerinden Angående Mig og duoen føl som, så har de to artister alligevel meget til fælles. Udover at de begge tidligere har vundet DR’s prestigefulde talentprogram Karriere Kanonen, skaber de begge deres musik i et kompromisløst univers, hvor alle følelser er lige meget værd, og hvor livets op-og nedture bliver beskrevet på en så vedkommende måde, at det svært ikke at blive rørt.

Fokus ligger særligt på melodien, beatet, et drømmende lydlandskab og ærlige tekster, når hiphop duoen føl som tager deres lyttere med på en virkelighedsflugt til det indre liv, tilungdommens rus og til musikkens ekstase. Den aarhusianske/aalborgensiske duo, der består af rapper Emmanuel Matongo og producer Frederik Reese, udgav i 2019 deres debutsingle “Mit Blod” og har senest været aktuelt med den melankolske single “Baby Blå”fra april, som blandt andet landede på GAFFA’s “Bedst Lige Nu”-playlist.

Angående Mig er ligesom føl som et usammenligneligt navn på den danske musikscene-både når det kommer til hendes anmelderroste udgivelser og tryllebindende live shows. Den aalborgensiske sangskriver og sangerinde, Laura Lilholt Andersen har fundet den perfekte balance mellem at provokere sine lyttere og røre dem helt derinde, hvor det gør rigtig ondt,og hun brillerer både i det rå og larmende og i det helt skrøbelige. Med en forkærlighed forden danske lyrik udleverer hun sig selv og sin samtid gennem vanlig selvironi og kontroversielle tematikker. Angående Mig har blandt andet hittet med singlerne “vredekvinder” og “jeg elsker alt hvad du hader ved mig” og udgav i efteråret 2020 sin debut-EPKUNSTEN AT LADE SOM OM. I foråret var Angående Mig igen aktuel med singlen“BLOMSTER I LAKKEN”, som varsler nyt materiale fra den fremadstormende artist.

Både Angående Mig og føl som har tidligere i år annonceret individuelle koncerter i Aarhus og København til december, men nu får fans i hele landet altså mulighed for at opleve dem på samme scene i otte nye danske byer hen over efteråret.

Tags:

Praktiske oplysninger

10. november 2021 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5