Firmafesten

Firmafesten – et musikalsk comedy show
Mikkel Schrøders nye musikalske comedy show ”FIRMAFESTEN”, er opfølgeren til hans seneste show ”Klassebilledet”, der i 2018 begejstrede både publikum og anmeldere. Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af!
I one man/two band comedyshowet skal Mikkel optræde til en firmafest, og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende, det bliver årets begivenhed, – forventningerne er tårnhøje.
Men i løbet af aftenen står én ting (udover at det nok ikke var så god en idé med fri bar) lysende klart: Alle har en skyggeside, og alle holder en hemmelighed som ingen andre kender til…! Mikkel havner i den ene uventede og akavede situation efter den anden, når medarbejderne en efter en langsomt åbner op for posen med deres dybeste og saftigste hemmeligheder.
I Mikkel Schrøders kærlige, rammende og morsomme parodier møder vi firmaets ansatte på storskærm, når han taler, fortæller og synger om dem, vi (tror), vi kender, fra vores hverdag og arbejdsplads. Kom med til årets firmafest – du kan godt finde det gode grin og danseskoene frem!

Showet er aflyst pga. coronavirus: 

Billetter til det aflyste show refunderes (excl. gebyr), der hvor du har købt billetterne – Ticketmaster eller på et af de fysiske salgssteder. Der vil blive sendt mail om retningslinjer vedr. dette ud til alle berørte billetkøbere.

Praktiske oplysninger

23. april 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Numm. siddepladser