Esben Just SOLO – The Second Coming

The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just – den fra New Orleans og det fra hjertet!
Esbens budskab om fred i dalen og kærlighed til alle kommer denne gang fra et hjerte, der er blevet repareret og genstartet – nemlig musikerens eget. Musikken er med inspiration fra New Orleans en livfuld blanding af egne og andres numre. Og showet giver rig lejlighed til at klappe på 2 og 4, lave og have en fest – og finde ro til bare at være i musikken og med musikeren.

Åndelig, musikalsk og underholdende rejse

Med Esben Just som (galgen)humoristisk turguide tager The Second Coming sit publikum med på en rejse. En rejse, der begyndte på en mere end sædvanligt mørk aften… For den aften –mindre end to måneder efter sin 50-års fødselsdag – befandt Esben sig på Rigshospitalet med hjertet sat kunstigt i stå og brystkassen skåret op på langs. Efter en akut operation og koma var Esben Just i januar 2016 blevet ”nulstillet.” Siden har han – som menneske og som musiker – sat alle kræfter ind på at gøre disse erfaringer til en force fremfor udelukkende at kalde historien dét, den faktuelt var: Dødssyg. Nu – tre år efter nærdødsoplevelsen – kalder Esben sit show The Second Coming.

Esben har altid stillet enkle men ufravigelige krav til den musik, han spiller. Den skal: 1) røre hjertet, 2) give lyst til at kridte danseskoene, og 3) den skal sprede glæde. Det bliver også tilfældet i The Second Coming: Når man skal lære af sine fejl og rejse sig ved det træ, man er faldet om ved (og absolut ikke skal kravle op i igen!): Hvordan får vi så mest mulig kærlighed til alle, fred i dalen og livs-danseglæde? Tag med på en åndelig, musikalsk og underholdende fodrejse, hvor Esben Just som erfaren guide vil fortælle, om at få hjertet og livsrytmen helt bogstaveligt genstartet; hvordan det føles, når et shuffle-beat går lige i danseskoene – og hvorfor der egentlig ligger et Rigshospital i New York.

Koncerten er flyttet pga. coronavirus: 

Det er lykkedes os at finde en ny dato for koncerten med Esben Just. Glæd jer til d. 20.03.2021. Allerede købte billetter kan benyttes til den nye koncertdato eller blive refunderet (excl. gebyr), der hvor billetten er købt,  inden 1. maj. Der sendes mail ud til billetkøbere med retningslinjer hurtigst muligt.

Køb billetter til den nye koncertdato her. 

Praktiske oplysninger

21. marts 2020 kl. 19.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser