Ella Augusta

Sanger og sangskriver Ella Augustas første headliner-koncert på VEGAs Ideal Bar blev udsolgt, og de kommende koncerter på Hotel Cecil i København og HeadQuarters i Aarhus er godt på vej mod samme status. Nu annoncerer Ella Augusta flere koncerter til efteråret, hvor hun med sit band og sange fra debut-EP’en ’Sytten’ kommer forbi Badeanstalten!

I januar udgav Ella Augusta singlen ’Internetsangen’, som siden release har streamet over 800.000 gange og kom i rotation på P4. Med sin skarpe og umiddelbare tekst, betragter sangen en konstant tilgængelig ungdom med mobilen indenfor rækkevidde. Den 3. maj udkom Ellas debut-EP ’Sytten’, hvor nummeret ’Baglæns’ allerede har rundet en million afspilninger. Sangene derfra kunne opleves live, både ved Ellas headlinerdebut og til en proppet og anmelderrost koncert på årets SPOT festival. På scenen kan man opleve den unge sangskrivers musik, flankeret af dygtige musikere, der bringer hendes nærvær og intime stemme frem i lyset.

Ella Augusta har sunget titelsangen til Jonas Risvigs populære ungdomsserie “GRÆNSER”, udgivet musik med Lord Siva og været P3’s Uundgåelige sammen med Benjamin Hav på deres sang “Første Dag”. Sidstnævnte har ført hende til gæsteoptrædener på Hav’s store efterårsturné, hvor de bl.a. spillede foran over 10.000 mennesker i Royal Arena, og senest på Northsides største scene til fuldt fremmøde.

 

Anmeldelser

Koncerten kulminerede i en ren dansefest med “internetsangen”, hvor både percussionsolo og klaversolo fik publikum til at koge over af begejstring. Det var en velstruktureret og sammensat koncertoplevelse, der forlod os med en følelse af eufori og ønsket om mere. Ella Augusta fortjener intet mindre end 6 ud af 6 stjerner for hendes enestående optræden på SPOT Festival 2024”.

★ ★ ★ ★ ★ ★ – Bands of Tomorrow, SPOT Festival

 

Mens jeg sidder her, går det op for mig, hvor iørefaldende det hele er. Hele vejen rundt. Og da de går videre til sangen ”Første Dag”, som hun har spillet en del med Benjamin Hav, som virkelig har givet hende livemæssigt nogle kilometer i benene, brillerer hun både i en langsom version af nummeret, og også i originaltempo med rap og sang”.

★ ★ ★ ★ ★ ☆ – GAFFA, SPOT Festival

 

Kun tre numre inde i Ella Augustas koncert på Spot Festival fik det 17-årige pophåb hele Lille Sal op af sæderne for at danse. Ikke fordi vi fik besked på det, men fordi det ganske enkelt var umuligt at lade være”.

★ ★ ★ ★ ☆ ☆ – Soundvenue, SPOT Festival

 

Man plejer at blive siddende. Men så snart Ella Augusta begyndte at synge, fløj publikum op af stolene for at synge sig ind i hver en sang. Og de blev stående. Ekstatiske. Hun var forbløffet. Ikke salen. For hende kommer vi til at høre mere til”.

Politiken, SPOT Festival

Tags:

Praktiske oplysninger

22. november 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 5

Særlig info

Ståpladser.