Ekstraordinær Festugejam, quiz og fællesspisning på Baderen

I samarbejde med Slagelse Festuge og Slagelse Musikskole inviterer Slagelse Musikhus og Badeanstalten til en ekstra jam som del af Festugens program.

Som altid gratis, med åben scene, quiz og fællesspisning!

 

Denne gang er der festivaltema og der er blandt andet 2x festugebilletter på højkant.

 

Program:

18:00 Fællesspisning med egen mad – drikkevarer købes i baren

18:30 Scenen åbner og husbandet Driftkontor er klar til at jamme!

19:30 Quiz med spændende præmier

20:30 Quizvinderen kåres og holdet kommer på jampokalen!

20:50 Fællessang udvælges efter stemmer på Instagram

21:00 Tak for i aften – vi ses igen til næste jam den 4. september

 

Jam er et fedt uformelt udgangspunkt og mødested for unge fra nær og fjern. Du er velkommen, som du er, og der er rig mulighed for at møde nye og gamle venner.

Men pas på! Man kan mildest talt blive afhængig af jamaftenerne. Om du spiller eller ej, så fanger stemningen og løssluppenheden dig.

For at imødekomme jer, der vil hygge og høre dejlig musik uden nødvendigvis selv at svinge instrumentet, så er vores jamvært Albert også erklæret quizmaster! I samarbejde med vores frivillige sørger Albert for spændende temaquizzer med musikken i centrum og spændende præmier.

Som altid kan du prøve scenen af – den kan bære det hele – og møde nye musikalske legekammerater. Vi mødes en masse unge, og det gør intet om du er ny eller øvet. Alle fejl klappes væk af det støttende publikum. Du må også gerne bare ligge, sidde, hænge ud og lytte. Luftguitar er også tilladt.

Baren er åben med jampriser, så der er god mulighed for, at alle kan sk(r)åle med. Og så får man tilmed en gratis øl, vand eller sodavand i baren, når man har været på scenen.

Stig laver lyd hele aftenen, Freja so-me’er, Mathias skænker bag baren, og jamvært Albert og husbandet “Driftkontor” vil MEGET gerne spille med, hvis det skulle være… Eller invitere til fællessang!

Vil du være med i vores frivilliggruppe “Team Jam”? Så skriv til os på mail frsve@slagelsemusikhus.dk eller slide i vores Instagram DM på @jam.slagelsemusikhus

Tags:

Praktiske oplysninger

26. juni 2024 kl. 18.00
18:00
Sdr. Stationsvej 5