Dodo & The Dodos (NY DATO)

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de henover efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark, glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum – og i Slagelse ved de – og vi – at der venter en helt hær!

COVID-19 Information:

Vi er så heldige, at vi har solgt mange billetter til koncerten med Dodo & The Dodos. Men desværre for mange i forhold til gældende restriktioner fra Sundhedsmyndighederne. Det betyder, at koncerten stadigvæk afholdes d. 16.oktober, men deles i 2 koncerter. Billetkøbere vil få besked på mail om, hvorvidt de skal komme til showet kl. 19:00 eller kl. 21:30. Salen åbnes én time før showstart. Alle pladsreservationer er ophævet, og når du ankommer, vil du få anvist en plads i salen af vores søde ‘sittere’. Vi henstiller til, at publikum møder op i god tid. Læs om vores øvrige Corona-tiltag her. 

 

Praktiske oplysninger

16. oktober 2020 kl. 19.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Koncerten afholdes - men pga. COVID-19 restriktioner deles den i to. Der er showstart kl. 19:00 og kl. 21:30. Alle billetkøbere modtager mail fra Ticketmaster om hvilken koncert, de skal deltage i. Der er forsat billetter til showet kl. 21:30.