Den Musikalske Foyer

Slagelse Musikskole har netop taget hul på en ny og spændende sæson og i samarbejde med Slagelse Musikhus fortsætter foyerkoncerterne, hvor unge talenter viser der kunnen. Onsdag den 20. september kl. 19:30 løber sæsonens første foyerkoncert af stablen. Der er gratis adgang.

Musikkens spænder vidt – ny kontra gammel musik, men udelukkende musik fra den klassiske genre.

Vi får således mulighed for at møde nogle af musikskolens talentfulde elever, som brænder for den klassiske musik:

Andreas Henkel (cello) og Sophia Kjellerup (sang) er begge optaget på talentlinjen for klassiske musikere med start august 2023.  Til trods for deres unge alder er de begge meget scenevante og er at finde i mange forskellige musikalske sammenhænge både i og uden for kommunen.

Elisabeth Petersen på violin har vi mødt flere gange, og hun går nu på sidste år på S-linjen. På koncerten spiller hun sammen med pianisten, Lilian Danstrøm og accordeonisten, Lissi Rasmussen. På programmet er både engelsk og tysk musik fra hhv. den romantiske og den nutidige periode.

Aftenen byder også på dejlig guitarmusik af bl.a. Roar Seersholm, som har spillet guitar i 10 år både solo og i forskellige ensembler. Lige for tiden spiller han i to ensembler bl.a. Tirando, som også skal spille på koncerten. Roar spiller meget forskellig musik, men primært klassisk. Det er da også fra det klassiske repertoire, han har valgt at spille musik af den cubanske komponist Leo Brouwer og Francisco Tárega.

Tirando er et veletableret guitarensemble under ledelse af Jakob Goldman Jensen.

Tags:

Praktiske oplysninger

20. september 2023 kl. 19.30
Én halv time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Siddepladser ved cafeborde.