Chris Grey & The BlueSpand 

Chris Grey & The BlueSpand er klar til at spille hæsblæsende blues/funk-koncert i Slagelse

Bandet er et internationalt anerkendt live-navn og har både været nomineret til Odense Live Prisen (2019) og DMA Blues (2022). De har spillet et væld af danske og udenlandske koncerter samt headlinet flere internationale festivaler – bl.a. side om side med Simple Minds.

Med et kæmpe glimt i øjet er Chris Grey & The BlueSpand klar til at levere en solid performance – blandt andet baseret på deres album fra september 2022, Funk The Mall, der handler om almindelige ting fra hverdagen, men leveret med spandevis af humor og plads til et realitetstjek. Om pladen Funk the Mall fortæller bandet:

”Det er alt fra at gå en tur med sin hund, til at sætte lidt gang i sin indkøbstur i storcenteret, til konen der snakker lidt meget, og som hellere vil læse en bog, end at have lidt sjov i soveværelset. I den mere alvorlige ende, kommer vi omkring ikke at have tid nok til at nå alt det man holder af, over hvordan vi blot kan se på, at nogle har fået storhedsvanvid og sætter verden på den anden ende, se på at folk slår hinanden ihjel, mens vi skriver kærlighedssange.”

Chris Grey & The BlueSpand leverer blues i en moderne udgave, og ved at krydre genren med elementer fra soul, funk, R&B etc. spiller de sig ind i publikums hjerter. Bandet så dagens lys i foråret 2011, og siden har de spillet talrige koncerter i ind- og udland. I 2017 gik bandet viralt med musikvideoerne ”Grab’em by the Elbow” og ”Mammas Mammalaid” – hvor sidstnævnte fik 1 mio. views på 10 dage. Dette har skabt en bundsolid fanbase og following på de sociale medier, hvor trioen fodrer deres fans med skarpe og humoristiske indslag.

Når man hører sangen  ”Mammas Mammalaid” og ser videoen får man straks en funky smag i munden. Og dét er netop målet for en ganske speciel aften i bandets selskab.

Chris Grey and The BlueSpand klar til at fodre Slagelse med deres helt egen opskrift på funky soul, blues og rock:
Man tager en stor Spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med en tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand!

Det er gennemmusikalsk og svingende – vi håber at se dig!

Tags:

Praktiske oplysninger

25. marts 2023 kl. 20.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Siddepladser.