Carl Emil Petersen (NY DATO)

Efter det guld sælgende og DMA vindende album “Grand Prix“ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ”Frit land“ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio”, hvor sange som “ Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store
radiohits, og endnu engang viste Carl Emils sine store evner som sangskriver. Det seneste album “Amager Forbrænding”, havde release d. 1. november 2019, og er produceret af Frederik Thaae, der senest bl.a. har produceret Folkeklubbens ”Sort Tulipan”. “Amager Forbrænding” høstede 4 stjerner er Berlingske, der skrev: “Dansk rocks største romantiker skriver omkvæd, der lyder som digte” og anmelderen kaldte ham en af sin generations bedste sangskrivere.

I 2019 var Carl Emil også en af hovedpersonerne i TV2 programmet “Toppen af Poppen” og især fortolkningen af Medina-nummeret er stor-streamet. Om det seneste album fortæller hovedpersonen selv: “Min kommende plade Amager Forbrænding er et rockalbum, som er skabt til de store scener – det er skrevet for at blive spillet live for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude”. 

Det siger de andre om Carl Emil Pedersen:
Politikens musikanmelder Kim Skotte gav solo-albummet fem hjerter og skrev blandt andet: “En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.”
“Forbandende, fantastiske ungdom…fremragende koncert fra en 28 årige ung og allerede erfaren kunstner, som det fortsat er en udsøgt glæde at følge.” Femstjernet anmeldelse fra Wonderfestiwall 2018.

Bonusinfo: 
Badeanstalten var med på første bid af Carl Emil Petersens debut-solo-turne – og så var vi også et af de venues, hvor Ulige Numre spillede en af sine allerførste koncerter!

COVID-19 Information: 

Koncerter med Carl Emil Petersen er flyttet fra Badeanstalten til Slagelse Musikhus. Koncerten afholdes med unum. siddepladser i salen.

Praktiske oplysninger

24. september 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser i Slagelse Musikhus.