Cæcilie Norby

OBS. Denne koncert er flyttet fra d. 23.03.24 til d. 02.11.24

Alle billetkøbere er kontaktet pr. mail. Eksisterende billetter er fortsat gyldige.

 

Cæcilie Norby – SIXTY

Cæcilie Norby anses som værende en af de mest markante og skelsættende vokalister på den europæiske scene.

I efteråret fylder vokalfacetternes dronning 60 år, hvilket hun fejrer med en eksklusiv tour rundt i landet med hendes nye album SIXTY. Sangerinden har skrevet en perlerække af selvbiografiske numre, svøbt i det lækreste, funk, pop, soul – Lyt her

Cæcilie Norbys koncerter er en fejring af musikalsk diversitet og stort overskud. Hendes evne til at bevæge sig ubesværet mellem forskellige genrer og hendes dybe forbindelse med publikum gør en hver koncert til en unik oplevelse. For både gamle fans og nye lyttere er en koncert med Cæcilie Norby en uforglemmelig oplevelse. Hun engagerer sig med publikum gennem personlige anekdoter, humor og en varm tilstedeværelse, hvilket gør hendes koncerter både underholdende og rørende.

Om live koncerterne skriver pressen bl.a.;

Politikken: ”Cæcilie Norby leverede en magisk aften fyldt med musikalitet og følelser, Hendes vokal spænder fra det blide og intime til det kraftfulde og ekspressive, hvilket gør hver sang til en oplevelse i sig selv.”

Gaffa:” Norby og hendes band skabte en perfekt balance mellem forskellige musikgenrer. Hendes fortolkninger er både teknisk imponerende og dybt følelsesladede, En koncert, der viser, hvorfor hun er en af Danmarks mest respekterede sangerinder.”

 

Om Cæcilie:
For lidt over 40 år siden spillede Cæcilie sine første koncerter. Først med Street Beat og det meget roste og kontroversielle fusionsband Frontline og derefter i det succesfulde popband One Two. I midt halvfemserne landede hun en drøm af pladekontrakt med selveste Bruce Lundvall, direktør for det legendariske jazzlabel Blue Note Records og der åbnede sig for alvor en international karriere for Cæcilie. Hun har været aktiv på den danske og den internationale musikscene lige siden og været banebrydende, som en af de første europæiske vokalister der for alvor var med til at bygge bro mellem musikalske genrer. I dag er hun signet på Europas største vocal label tyske ACT music, som hun udgiver hendes jazzplader på. Sideløbende har hun også etableret hendes eget label LOUD LADY MUSIC, hvor hun udgiver musik, som skildrer den mere poppede side af hendes musikalitet,

Line up:

Cæcilie Norby – vokal
Morten Schantz– Keys/klaver
Kristor Brødsgaard – Bas Snorre Kirk– trommer
Asta Norr – kor
Laura Lindell – kor

Tags:

Praktiske oplysninger

2. november 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 35

Særlig info

Unumr. siddepladser. 2 sæt.