C21

C21 har sparket popfesten i gang og er klar til Slagelse i 2024

18 års pause er endelig forbi, C21 er tilbage og klar til at fejre livet med sange, du ikke kan lade være med at synge med på. Dybt forankret i 2000’ernes popkultur fejrer C21 deres musikalske rødder i deres comeback, samtidig med at de skaber frisk, skarp og spændende ny musik. Musik, der vil få dine fødder til at danse og gør din stemme hæs.

Drengenes selvbetitlede debutalbum ‘C21’ blev udgivet i 2002 og blev det mest succesrige danske boyband-debutalbum. Albummet indeholdt hits som ‘Stuck in my heart’, ‘She cries’ og ‘You are the one’. I 2004 udgav bandet ’Listen’, der indeholdt kæmpehittet ‘All that I want’. ‘All that I want’ blev den mest spillede sang på dansk radio det år.

C21 blev udgivet i 14 lande, fik guldplader i 4 af dem, toppede hitlisterne gentagne gange, sikrede sig nomineringer til flere prominente award shows, vandt hundredtusinder af hjerter, indgik nationale og internationale partnerskaber med store brands og optrådte live på nogle af de største venues. Nu er de klar til at gøre det igen.

David og Søren fanger i både tekst og musik hverdagens eventyr, fra de små øjeblikke til de livsbekræftende rejser. Publikum kan glæde sig til igen at opleve magien sammen med C21, når de tager ud i det ganske land i 2024. Med sig har de deres største hits fra 00’erne krydret med nye pophymner, der er skabt fra hjertet og klar til hitlisterne.

Tags:

Praktiske oplysninger

15. november 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser. Siddepladser på balkon.