Bunden af Undergrunden: NorRaun, Storfølt, Igen Igen

Bunden af Undergrunden præsenterer: NorRaun, Storfølt, Igen Igen

Bunden Af Undergrunden er et samlet koncept hvor 3 bands – Igen Igen, Storfølt og NorRaun – har slået sig sammen for at skabe en større musikalsk oplevelse for publikum.
Hvert band har hver deres lyd og rejse i rockens verden, og derfor spænder både de og deres publikum bredt.

Alle tre bands har noget på hjerte, et unikt musikalsk output, som tager publikum med på en rundtur i undergrunden af den danske rockscene, hvor de leverer en musikalsk oplevelse uden filter.
De gør op med finpudsetheden og leverer en koncert med levende historier, poetiske vendinger og rå lyd, der fanger og holder publikum fast.

Bandsene har med varme anbefalinger i ryggen fra blandt andet Karrierekanonen, P5 og flere anmeldere allerede sat deres aftryk på det danske landkort og har med stor succes spillet rundt omkring på de danske musikscener hele sommeren 2023. Både festivaler og store og små spillesteder.

Storfølt spiller stemningsfyldt post-rock, der udfordrer øregangene med det storladne og skrøbelige udtryk. Det er et univers fyldt med inderlighed, ærlighed og mystik som går fra det sørgelige til det voldsomme uden at skabe kaos.

Igen Igen er råt, upoleret og skarpkantet indie-grungerock med danske tekster, iørefaldende guitarriffs og skaber med deres garagelyd ørehængende øjebliksbilleder i et finurligt og poetisk tekstunivers.

NorRaun skaber et melodisk elektronisk rock/pop lydunivers med danske tekster, som de fylder med tunge beats og organiske instrumenter, såsom en rå guitar og hårdtslående trommer.

Igen Igen, Storfølt og NorRaun er dansk undergrund, men de er på vej op…

 

Tags:

Praktiske oplysninger

2. februar 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten

Særlig info

Unumr. sidde/ståpladser. Dette er en udlejning - vi sælger ikke billetter til dette arrangement på Musikhusets billetkontor eller med gavekort. Arrangør: Bunden af Undergrunden